Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bezvadu austiņu veidi, kas ir pieejami tirgū — kādus tomēr izvēlēties?

Bezvadu austiņas vairumā gadījumu ir ērtākas nekā vadu austiņas, taču daudz kas ir atkarīgs no to veida un modeļa.Kamēr no-name marku ierīces pastāvīgi izkrīt un tikai kaitina, populāro zīmolu sīkrīki sniedz brīvības sajūtu un paplašina iespējas. Vispazīstamāko vidū ir bezvadu austiņas buds, apple, huawei, xiaomi bet prioritāte vairumam pircēju joprojām ir bezvadu austiņas ar mikrofonu.

Pašlaik tirgū ir pieejamas piecu veidu bezvadu austiņas, un katra no tām būtu jāizvēlas konkrētiem apstākļiem. 

Bezvadu austiņu veidi

Mūsdienu zīmoli ražo šāda veida ierīces :

  • Ieliktņi. Visizplatītākie, ar patīkamu piegulšanu un normālu skaņas kvalitāti. Turklāt lietotājs nav izolēts no ārējām skaņām — tiek saglabāts optimāls apkārtējās vides dzirdamības līmenis. 
  • Ausu Aizbāžņi. Tie nodrošina daudz labāku izolāciju no ārējā trokšņa, kā arī skaidrāku un piesātinātāku skaņu zemākajās frekvencēs.   . Piemērots cilvēkiem, kuri bieži atrodas trokšņainā vidē un kuriem patīk klausīties, piemēram, mūziku vai audiogrāmatas metro.  
  • Sportam. To galvenā atšķirība ir augstāks putekļu un mitruma aizsardzības līmenis. Visizplatītākās ir klases IP4x un IP5x, kas aizsargā pret putekļiem un sviedru pilieniem, bet visuzticamākā ir IP6x, kas nozīmē, ka varat ienirt ūdenī, piemēram, sērfojot. Ar IP6x klases austiņām var nodarboties ar daivingu — tās iztur iegremdēšanos dziļumā uz laiku līdz pat pusstundai. 
  • Pilna izmēra. Vislielākās, nosedz ausis pilnībā.Tās ir piemerotas ceļojumiem un ilgstošiem braucieniem,  jo ir aprīkotas ar ērtiem ausu spilventiņiem, mazāk noslogo ausis un daudz labāk izolē troksni. Lai būtu ērtāk paņemt līdz, būtu vērts pievērst uzmanību saliekamajiem modeļiem. 
  • TWS. Tās ir ievietotas ausī maksimāli cieši, dod tīru skaņu visās frekvencēs, vispār nav nekādā veidā savienotas viena ar otru, kā arī ir elastīgākas vadībā. 

Izlasot atsauksmes tīmeklī, var redzēt, ka lietotāji ir identificējuši kā labākās bezvadu austiņas 2022 šādas ierīces dažādos segmentos:

  • Budžetam draudzīgās— Xiaomi Redmi AirDots 3, HUAWEI FreeBuds 4i, JBL Live Free NC+, Fiio FW1.
  • Labākās bezvadu austiņas, kuru cena optimāli atbilst kvalitatei — Sony WF-XB700, HUAWEI FreeBuds 4, Samsung Galaxy Buds 2, JBL Live Pro+.
  • Premium austiņas TWS — Apple AirPods 3, Sony WF-1000XM4, Apple AirPods Pro, Sennheiser CX 400BT True Wireless.
  • Populārākās pilna izmēra bezvadu uzliekamās austiņas — Sony WH-1000XM4, HUAWEI FreeBuds Studio, Razer Kraken BT Kitty Edition, AKG K 361-BT.

Bezvadu austiņas var iegādāties, pamatojoties uz vērtējumiem, taču labāk ir izmēģināt savu izvēlēto modeli veikalā. Jums jābūt apmierinātam ne tikai ar skaņu, bet arī ar austiņu piegulumu: ausīm nevajadzētu sāpēt vai būt saspiestām , sīkrīks nedrīkst izkrist, kad to saliekat vai pagriežat. Tādējādi atradīsiet modeli, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām un jūsu ausu anatomijai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti