Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bērnu frizētava Hair Room ir atklājusi noslēpumus, kā griezt matus pat visnepaklausīgākajiem bērniem

No pirmā acu skatiena matu griezums mazajiem klientiem liekas vienkāršs, bet patiesībā tas ir ļoti nopietns darbs. Bērna un pieauguša matu griešana nav viens un tas pats, ne katrs profesionāls frizieris tiks galā ar tik sarežģītu uzdevumu. Bērni pēc savas dabas ir ļoti aktīvi, neviens bērns nesēdēs frizieru krēslā mierīgi un taisni, bērnam visu laiku kaut kas jādara. Tas nozīmē, ka bērnu frizētavas meistaram jāmāk strādāt ātri, bet tajā pašā laikā uzmanīgi un kvalitatīvi.

Lai padarītu matu griešanas procedūru bērniem patīkamāku, mūsu bērnu frizētavā mēs cenšamies radīt bērniem un viņu vecākiem pēc iespējas ērtākus apstākļus. Tā kā bērni nevar nosēdēt uz vietas ilgāk par 15 minūtēm, meistaram mati jāgriež ātri. Bērniem nepatīk redzēt, kad krīt nogrieztie mati, tāpēc bērnu frizētavas frizierim nogrieztus matus nemanāmi un ātri jānopūš nost. Reizēm bērni baidās no matu griežamām mašīnām to skaņas dēļ, tāpēc vislabākais variants matus griezt ar šķērēm. Tas jādara ļoti uzmanīgi, lai nesavainotu bērnu. Mūsu bērnu frizētavā matu griešanai mēs izmantojam speciālus instrumentus, kas ir droši bērniem.

Bērnu frizētavas meistaram jābūt ne tikai kvalitatīvam frizierim, bet arī labam psihologam. Ne visiem bērniem patīk sveši cilvēki un daudzi pat neļauj veikt jebkādas manipulācijas ar viņu matiem. Mūsu bērnu frizētavā strādā pieredzējušie, pret bērniem draudzīgi noskaņoti meistari, kuri māk atrast kontaktu ar bērnu, novērst viņa uzmanību un pārvest matu griešanas procedūru par spēli. Arī jūs varat sagatavot savu bērnu pirms pirmā friziera apmeklējuma, uzspēlējot „frizierus”, viens otram veidojot jaunas un smieklīgas frizūras.

Tā kā bērniem ļoti patīk mašīnas ar daudzām gaismām un pogām, mūsu bērnu frizētava Hair Room ir aprīkota ar ērtu krēslu automašīnas formā. Kamēr bērns pētīs jauno aizraujošo transportlīdzekli, mūsu bērnu frizētavas meistars ātri un kvalitatīvi paveiks galveno uzdevumu – matu griešanu.

Atceraties, ka pirms friziera apmeklējuma bērns nedrīkst būt izsalcis, noguris vai slims – ja pamanāt, ka bērns sāk justies slikti, ir vērts pārcelt apmeklējumu uz citu dienu. Turklāt, dažreiz vecāki pirms bērnu frizētavas apmeklējuma uztraucas un baidās vairāk, nekā paši bērni, kas nav pareizi, jo šis emocionālais stāvoklis un stress tiek nodots bērnam.

Lai bērnu frizētavas apmeklējums būtu vieglāks un mierīgāks gan pirmajā, gan arī nākamajās reizēs, noteikti pārrunājiet šo nozīmīgo notikumu ar bērnu vai pat nosviniet to!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti