Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Akcijas un atlaides picu piegādei Rīgā

Domino's Pizza nav tikai picērija, tā ir vieta, kur var baudīt gardas picas par izdevīgām cenām, pateicoties uzņēmuma piedāvātajām akcijām.

 Šajā rakstā mēs pastāstim par trim akcijām, kas pieejamas Domino's Pizza Rīgā.

Paņemiet 2 vai vairāk tikai par €7,99!

Šī akcija ir ideāli piemērota tiem, kam patīk dažādība un kuri nevar izvēlēties tikai vienu picu. Pasūtot 2 vai vairāk vidējas picas no “Klasika”, “Iecienītākā” vai “Premium” kategorijas, jūs maksājat tikai €7,99 par katru. Tas nozīmē, ka varat izmēģināt dažādas garšas un baudīt savas iecienītākās picas par izdevīgu cenu. Pasūtījumu varat veikt sev ērtā veidā: tiešsaistē, pa tālruni 623 333 00 uz pašpiegādi, vai picas piegādi uz mājām, vai pašā picērijā!

Ģimenes piedāvājums

Ja meklējat kaut ko visai ģimenei, tad šis piedāvājums ir priekš jums. Jaunajā Domino’s Pizza 3 pozīciju kombo tikai par 14,49 € ietilpst liela “Premium” kategorijas pica, lielais dzēriens (1,5 litri): Coca-Cola / Fanta / Sprite un kanēļa standziņas. Šī ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas baudīt gardu picu, nepārmaksājot. Pasūtījumu varat veikt sev ērtā veidā: tiešsaistē, pa tālruni 623 333 00 uz pašpiegādi, vai picas piegādi uz mājām, vai pašā picērijā!

Mazs komplekts

Ja vēlaties baudīt gardu picu, neiztērējot daudz naudas, tad šis kombo ir domāts jums. Izvēlies labāko ieguvumu un papildini savu picu ar dzērienu tikai par 6,99 €. Piedāvājumā neliela pica no kategorijām “Klasika”, “Iecienītākā”, "Premium" + 0,5 l dzēriens tikai par 6,99 €. Šī ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas baudīt gardu picu, netērējot daudz naudas. Pasūtījumu varat veikt sev ērtā veidā: tiešsaistē, pa tālruni 623 333 00 uz pašpiegādi, vai picas piegādi uz mājām, vai pašā picērijā!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti