Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Back to school 2023 ar Sizeer - jauniešu tendences jaunajam mācību gadam

Vai jūti uztraukumu? Vai tas drīzāk atgādina bažas? Jaunais mācību gads ir ļoti satraucošs - tas, ka to jūti, ir pilnīgi ok. Ir forši uztvert šo laiku kā iespēju sākt visu no jauna. Vēlies eksperimentēt ar savu stilizāciju un parādīt sevi no mazliet citas puses? Ienāc skolā pēc pārmaiņām! Mēs sniedzam padomu par to, kas šobrīd ir aktuāls ielu modes tendencēs.

Vans kedas - kas jauns?

Atzīsim taisnību: mūsdienās streetwear fani ir tie, kas rada tendences un dizaineri iedvesmojas no tā, ko ikdienā valkā ielās. Nozīmīga street style sastāvdaļa ir Vans kedas, piemēram, skeiteru outfitu iedvesmotie Vans Old Skool. Apskati arī evergreen modeļus ar paaugstinātu augšdaļu - Vans Sk8-Hi. Jazz stripes dizaineri ir eksperimentējuši ar klasisko piegriezumu daudzos pārsteidzošos veidos. UA Sentry SK8-Hi WC versijas kedas ir ieguvušas masīvu, paaugstinātu zoli, kas izceļas ar pārsteidzošu ģeometrisko rakstu. Vairāk interesē jaunās krāsas? Ko teiksi par balto modeli, kuru papildina dzeltenas puķes pielīmētas pie zoles? A little bit crazy, but totally cute! Karstākā klimata faniem ir pieejami Vans SK8-HI Flame kedas, kuras ir rotātas ar liesmu motīvu. Izvēlies tos, ja vēlies staigāt pa skolas gaiteņiem un pievērst sev uzmanību!

Converse kedas: your lucky stars

Vai dod priekšroku melnbaltai klasikai, vai arī meklē pārsteidzošas, sezonālas variācijas labi zināmiem apavu modeļiem? Šī gada kolekcijas un sezonas jaunumi noteikti Tevi nepievils. Converse kedas jomā ir daudz kas jauns - aplūkosim tos. Converse Chuck 70 modelis, kuru jau gadiem ilgi pazīstam klasiskajā melnbaltajā versijā ar zemu vai augstu augšdaļu, šosezon pārsteidz ar jaunu zoles dizainu. Futūristiskās Converse Chuck 70 Plus, kas izskatās kā kedu atspulgs izliektajā spogulī, ir lieliska alternatīva konservatīvākam dizainam. Ja dod priekšroku jaunām krāsām, izvēlies pieklusinātas brūnas krāsas - šosezon modē ir dabas iedvesmotas krāsas. Converse zīmols vēl nav teicis savu pēdējo vārdu - seko līdzi Sizeer jaunumiem un esi gatavs/-a septembrim!

Sporta apavi: today, yesterday and tomorrow

Droši vien nevienu nepārsteigsim, ja apgalvosim, ka jaunajiem streetwear faniem patīk Nike. Diez vai tas ir pārsteigums - ikoniskie Nike Air Max sporta apavi ir pieejami tik daudzās versijās un krāsās, ka ir viegli atrast savu ideālo pāri. Kas būs aktuāls šoruden? Noteikti futūristiskās Nike Air Max TW, kas ir viens no jaunākajiem ielas favorītiem un kam raksturīgas asas, ģeometriskas līnijas un gaisa amortizācija, kas redzama caur 5 lodziņiem zoles daļā. Ja priekšroku dod variantam ar vienu masīvu, atklātu gaisa spilventiņu zem papēža, izvēlies kādu no jaunajām Nike Air Max 70 krāsām vai Londonas mūzikas skatuves iedvesmoto Nike Air Max Pulse, kas ir ideāli piemērots underground faniem. Un neaizmirsīsim arī par Air Jordan 1 sporta apaviem (nu labi, mēs zinām, ka tos atceries)! Nav vajadzības zīlēt ar kārtīm, lai zinātu, ka šie sporta apavi nākamajā rudenī iekaros arī skolas gaiteņus, jo īpaši tāpēc, ka tagad ir daudz krāsu variantu, no baltiem, melniem un pelēkiem līdz zilas un dzeltenas, violetas vai rozā krāsas.

Madly in oversize: džemperi

Oversize novērš konkurentus. Oversize Nike džemperi sezonas aktuālākajos toņos, piemēram, bēšā, gaiši rozā vai gaiši zilā krāsā, lieliski izskatīsies ar jebko: džinsiem, čīno stila biksēm vai adītiem svārkiem, bet vislabāk tos kombinēt ar Nike treniņbiksēm tajā pašā tonī. Vai izvēlies trīs svītru dizainu? Izvēlies adidas džemperus, piemēram, oldschool modeļus ar trīskāršu kontrastējošām trīm svītrām uz piedurknēm, kakla aizdares un Trefoil logo. Papildini stilizāciju ar nepieciešamajiem aksesuāriem, piemēram, New Era vai Vans skolas mugursomām ar spilgtu apdruku un drosmīgi ieej jaunajā mācību gadā!

Vai Tev jau ir padomā septembra stilizācija? Pēc vairāk streetweara jebkuram garastāvoklim ieej veikalā Sizeer - klātienē vai tiešsaistē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti