Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

6 lietas, kam jābūt katra mūsdienīga vīrieša garderobē

Šķiet, ka vīriešiem, salīdzinājumā ar daiļā dzimuma pārstāvēm, sev piemērotu garderobi izveidot ir vienkāršāk. Viņi apģērba izvēlē vairāk paļaujas uz praktiskumu un ērtībām, nevis uz mainīgajām modes tendencēm. Un tomēr - arī ikvienam vīrietim svarīgi izveidot dzīvesstilam atbilstošu garderobi, ietverot tajā elementus, kas ļaus izskatīties un justies pārliecinoši jebkurā dzīves situācijā. Kādām lietām jābūt mūsdienīga vīrieša garderobē? Par to vairāk turpinājumā.

Zilas džinsu bikses

Katram vīrietim vajadzīgas vismaz vienas džinsu bikses, un tā nekad nebūs kļūda, ja izvēle kritīs uz klasiski zilas krāsas džinsiem. Iespējams, šis ir daudzpusīgākais apģērbs vīrieša garderobē, jo to var veiksmīgi kombinēt ar citiem apģērbiem.

Ja pienācis laiks papildināt garderobi ar jaunām, stilīgām biksēm, ieskatieties apģērbu veikala “Džinsu Bāze” piedāvājumā, kur plašā izvēlē pieejami dažāda veida džinsi vīriešiem. Te atradīsiet ne vien klasiski zilos un melnos džinsus, bet arī citu krāsu bikses, kas ļaus tās pielāgot Jūsu garderobei un gaumei.

Balts T-krekls

Vēl viens klasisks risinājums, kas nezaudē savu aktualitāti, ir vienkāršs, balts T-krekls. Tas veiksmīgi papildinās jebkuru tēlu - gan smalku, gan izteiksmīgu un drosmīgu.

Pelēks vai zils uzvalks

Neatkarīgi no vīrieša dzīvesveida un nodarbošanās, viņa garderobē noteikti jābūt arī zilas vai pelēkas krāsas uzvalkam. Tas liks justies pārliecinoši gan formālos, gan mazāk formālos pasākumos. Lai iegūtu korektu izskatu, svarīgi izvēlēties pareiza izmēra uzvalku.

Balts krekls

Vēl viens elements, bez kā grūti iedomāties mūsdienīga vīrieša garderobi, ir balts krekls. Arī to var ģērbt gan ikdienā, gan svētkos, piešķirot tēlam galantu akcentu.

Klasiska stila kurpes ar šņorēm

Neatkarīgi no tā, vai šie apavi paredzēti ikdienas darba gaitām vai tikai saviesīgiem pasākumiem, bez klasiska stila kurpēm neiztiks neviens moderns vīrietis. Der atcerēties, ka tēlu veido ne tikai apģērbs, bet arī apavi, tādēļ to izvēle ir tik svarīga.

Labas kvalitātes aproču pogas

Arī kvalitatīvas aproču pogas būs labs džentlmeņa garderobes papildinājums, kas ļaus tēlam piešķirt personalizētu un izsmalcinātu akcentu.

Uzzini vairāk - https://dzinsubaze.lv/

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti