Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

5 svarīgi faktori saules paneļu izvēlē

Ja aktuāla saules paneļu uzstādīšana, svarīgākais jautājums ir piemērotākā risinājuma izvēle. Saules paneļi šobrīd pieejami daudzveidīgā klāstā, tādēļ ir svarīgi veltīt laiku, lai izprastu savas vajadzības un apskatītu piedāvājumu.

Izmaksas

Saules paneļu cena ir viens no būtiskākajiem kritērijiem, kas var ietekmēt izvēli. Izmaksas nosaka vairāki faktori, piemēram, saules paneļu veids un jauda, zīmols, kvalitāte, iegādes vieta.

Tomēr cenai nevajadzētu būt vienīgajam faktoram, pēc kā izvēlēties saules paneļus, jo lētākais variants var izrādīties neefektīvs.

Kvalitāte

Jāņem vērā arī saules paneļu izgatavošanā izmantoto materiālu kvalitāte. Dažādu ražotāju piedāvātie saules paneļi cenas, kvalitātes un efektivitātes ziņā var būtiski atšķirties, tādēļ izvērtējiet vairākas iespējas, lai pārliecinātos, ka izvēlaties labāko!

Efektivitāte

Saules paneļu efektivitāte norāda, cik daudz no uzņemtās saules gaismas paneļi spēj pārvērst elektroenerģijā.

Tomēr tas nenozīmē, ka Jums noteikti jāizvēlas jaudīgākie saules paneļi. Iespējams, Jūsu mājsaimniecības vajadzībām pietiek ar mazāk jaudīgu saules paneļu sistēmu. Tas nozīmē, ka Jums ir jāizvērtē savas vajadzības un jāizvēlas atbilstošas jaudas paneļi.

Garantija

Ņemiet vērā gan saules paneļu tehnisko, gan ražīguma garantiju. Ir arī svarīgi pareizi uzstādīt saules paneļus ( https://be.lv/sp  ) , lai nodrošinātu ilgāku kalpošanas laiku. Uzticiet šo uzdevumu zinošiem speciālistiem!

Parametri

Jānovērtē gan saules paneļu fiziskais izmērs, gan izmērs vatos. Svarīgi izvēlēties Jūsu vajadzībām atbilstošu saules paneļu sistēmu, lai ar tās saražoto elektroenerģiju pietiktu visu ierīču darbināšanai. Vienlaikus jānovērtē pieejamā platība uz ēkas jumta vai zemes.

Kvalitatīvi saules paneļi - ‘’Baltijas Elektro Sabiedrība’’

Kvalitatīvi, efektīvi saules paneļi arī uzņēmuma ‘’Baltijas Elektro Sabiedrība’’ piedāvājumā. Ieskatieties www.be.lv  un izvēlieties labāko risinājumu savām vajadzībām!

“Baltijas Elektro Sabiedrība” ir viens no vadošajiem elektrovairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā un vienīgais starptautiskais šāda tipa uzņēmums mūsu valstī. Šajā nozarē uzņēmums darbojas jau 30 gadus, no tiem 25 gadus ietilpst Würth grupā.

‘’Baltijas Elektro Sabiedrība’’ nodrošina risinājumus ārējo un iekšējo inženiertīklu un apgaismojuma izbūvei, ūdensapgādei, telekomunikācijām. Viena no jaunākajām uzņēmuma darbības jomām ir saules paneļu uzstādīšana privātmājām, pašvaldības iestādēm un uzņēmumiem, kā arī saules parku ierīkošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kādas krāsas virtuves mēbeles izvēlēties?

Praktiska un komfortabla virtuve ir jebkura mājokļa būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, cik plaša ir virtuvei atvēlētā telpa. Ja labi izplānots, ergonomisks un funkcionāls virtuves iekārtojums ļ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti