Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

3 faktori, kas nosaka auto īpašnieku izvēli, pērkot ziemas riepas

Ziemas riepas ir viena no pieprasītākajām sezonas preču kategorijām. Kas ir arī saprotams, jo laika posmā no 1. decembra līdz 1. martam ar ziemas sezonai atbilstošām riepām jābūt aprīkotām visām automašīnām, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kg. Pieejamais riepu klāsts ir visnotaļ iespaidīgs, tādēļ ir interesanti uzzināt, pēc kādiem kritērijiem autovadītāji visbiežāk izvēlas ziemas riepas savai automašīnai.

Braukšanas ieradumi

Viens no svarīgākajiem kritērijiem ir autovadītāja braukšanas ieradumi. Piemēram, ja ikdienā tiek veikti nelieli attālumi pa labi tīrītiem ceļiem vai arī tiek braukts ļoti reti, bieži tiek izvēlētas vissezonas riepas, kas paredzētas braukšanai visu gadu. Tās labi pilda savas funkcijas labos laikapstākļos, taču nebūs drošākā izvēle uz stipri apledojušām ceļa virsmām.

Tiem, kuri dzīvo lauku rajonos un bieži brauc pa netīrītiem un apledojušiem lauku ceļiem, laba opcija ir ziemas riepas ar radzēm. Lai arī tām ir savi mīnusi, piemēram, tās atļautas ierobežotu laika posmu, turklāt daļā Eiropas valstu ar šādām riepām pārvietoties ir aizliegts vispār, tomēr tās nodrošina labāku saķeri ar sniegu un ledu, tādā veidā palielinot drošības līmeni braucot pa šādām ceļa virsmām.

Zīmols

Vai domājat, ka izvēles procesā zīmolam nav liela nozīme? Izrādās, ka ir gan! Daudzi autovadītāji riepas ziemai izvēlas tieši no populārākajiem ražotājiem, jo ir pārliecināti, ka tās ir drošākas un kvalitatīvākas.

Neatkarīgo riepu testu rezultāti

Pētījumi parāda, ka autovadītāji uzticas neatkarīgo riepu testu rezultātiem un labprāt izvēlas riepas, kas šajos testos novērtētas pozitīvi.

Kā redzams, ir vairāki kritēriji, kas ietekmē ziemas riepu izvēli, un katram autovadītājam tie var būt savi. Kāds vispirms izvērtē savas vajadzības, cits - pievērš uzmanību cenas un kvalitātes attiecībai.

Lai nu kā, būtiski ir arī izvēlēties uzticamu tirdzniecības vietu, kur riepas iegādāties. MMK riepu serviss piedāvā plašu riepu izvēli no pasaulē atzītiem ražotājiem dažādām gaumēm un vajadzībām. Labāko izvēli izdarīt palīdzēs zinošie servisa darbinieki. Izvēlieties labākās ziemas riepas - www.mmkserviss.lv. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti