Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

3 aktuāli sieviešu apavu trendi šajā sezonā – uzziniet, kuri apavu modeļi būs modē

Skaisti un sievišķīgi apavi noteikti ir ikvienas sievietes galvenā garderobes sastāvdaļa. Daudzām sievietēm galvenais ir apavu praktiskums, bet izskats un aktualitāte paliek otrajā plānā, tomēr ļoti bieži to visu var apvienot. Modes tendences nav tikai neparastu stilu, krāsu vai dizainu apavi, kas ikdienā nebūs praktiski. Pēdējos gados modē ir ne tikai oriģināli modeļi un dizaini, bet diezgan daudz apavu, kas ir praktiski un piemēroti ikvienai sievietei.

Apavi bez papēžiem jebkurai dzīves situācijai

Modē atkal atgriežas ērtās balerīnas jeb sieviešu apavi bez papēžiem. Ērtie ikdienas apavi, kas ir atrodami arī https://eapavi.lv/c/sieviesu ir noteikti nepieciešami ikvienas sievietes skapī. Bezpapēžu apavi ir piemēroti praktiski jebkurai dzīves situācijai. Ar tiem var doties uz darbu, staigāt pa mājām, lieliski pavadīt brīvo laiku, nodarbojoties ar savu iecienītāko hobiju. Balerīnas ir tādi kā ikdienas skriešanas apavi, kurus var uzvilkt ātri un viegli kā istabas čības. Šāda tipa apavi noteikti ir iecienīti arī gara auguma sieviešu vidū. Modē ir dažādu košu krāsu bezpapēžu sieviešu apavi, kas ir ērti saskaņojami ar visādu stilu drēbēm – biksēm, šortiem, kleitām vai svārkiem. Apavi bez papēžiem labi izskatās gandrīz pie jebkura tērpa, kā arī tie ir viegli pieskaņojami jebkuram stilam – brīvajam, sportiskajam, romantiskajam, sievišķīgajam, lietišķajam un citiem.

Eleganti sieviešu apavi ar kristāliņiem

Ja vēlaties ko košāku un sievišķīgāku, tad izvēlieties apavus ar kristāliņiem. Tas nenozīmē, ka jāizvēlas apavi, kas ir pilnībā noklāti ar kristāliņiem un mirdz jau pa gabalu. Šajā trendā iekļaujas arī tādi sieviešu apavi, kuriem ir pāris kristāliņi nelielam akcentam. Piemēram, kristāli var būt uz papēža, sāna, uz dekorācijas vai uz apava maliņas. Mūsdienās ir radīti neskaitāmi sieviešu apavu modeļi, kuriem ir nelieli rotājumi ar kristāliem, un šie apavi ļoti labi iekļaujas gan darbam ofisā, gan ikdienai. Apavi ar kristāliņiem noteikti padarīs greznāku jūsu ikdienu un iepriecinās ikvienu sievieti. Katrai sievietei reizēm gribas nedaudz uzposties, uzvelkot kaut ko īpašu. Un to var viegli izdarīt, izvēloties apavus, kuriem ir neliels un neuzkrītošs akcents. Mūsdienās kristāliņi ļoti gaumīgi tiek izvietoti uz dažādiem aksesuāriem, ne tikai apaviem. Arī pulksteņi, maki un rokassomas nereti tiek izgreznoti ar skaistiem kristāliem. Aplūkojiet arī moderno viedpulksteņu piedāvājumu, lai atrastu arī kādu pieskaņotu pulksteni, kas tikai papildinās jūsu kopējo tēlu.

Sportiskā stila apavi ērtai ikdienai

Futbola stila snīkeri ir jaunākā modes tendence 2023. gadā. Ja meklējat skriešanas apavus vai apavus ikdienas valkāšanai, tad izvēlieties snīkerus, kas vizuāli atgādina futbola apavus. Protams, tie nav īsti futbola apavi, tie tikai vizuāli tādus atgādina. Šādi sportiski snīkeri labi izskatās gan pie džinsu biksēm, gan sievišķīgas kleitiņas. Eksperimentējiet un kombinējiet dažādus stilus un dažādus aksesuārus. Futbola stila snīkeri ir atrodami dažādās košās vai arī klasiskās krāsās. Koši skriešanas apavi noteikti liks jums izcelties, un visi apkārtējie jūs pamanīs un atskatīsies. Ja meklējat arī citus noderīgus aksesuārus, tad ieskatieties padomu rakstā: Kā izvēlēties elegantu un stilīgu naudas maku? 5 padomi viņai un viņam, lai zinātu, kāda veida naudas maku izvēlēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti