Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

10 padomi, kā vienmēr izskatīties stilīgi

Lielākā daļa cilvēku nepievērš lielu uzmanību modei, jo viņi piekrīt populārajam stereotipam - lai izskatītos stilīgi, nepieciešams tērēt daudz naudas. Tomēr izskatīties stilīgi var arī, nepieliekot īpašas pūles. Mode vairo pašpārliecību, jāzina tikai pāris galvenie triki – lūk, 10 padomi, kā vienmēr izskatīties stilīgi!

 

1.Attīstiet kapsulas garderobi

Pārliecinieties, vai Jūsu garderobē ir universālie apģērbu vienumi: džinsi, maza, melna kleita, vienkārši T-krekli, ādas vai džinsu jaka, klasiska žakete. Ja iemācīsieties pieturēties pie kapsulas garderobes principiem un kombinēt kapsulas garderobes vienumus, Jūs noteikti izskatīsieties stilīgi!

2.Pārliecinieties, vai apģērbs der Jūsu figūrai

Pamata noteikums, lai jebkurš apģērba vienums izskatītos stilīgi – tam jābūt lieliski piemērotam figūrai. Figūrai pielāgots apģērbs ne tikai izskatās lieliski, bet arī ir ērtāks. Ik pa laikam veiciet garderobes ģenerāltīrīšanu un pārliecinieties, ka apģērba vienumi Jums der! Protams, šajā gadījumā tas neattiecas uz oversized apģērbu. Atcerieties – apģērbs ir lielisks palīgs, lai izceltu vai tieši pretēji – noslēptu vēlamo.

3.Mācieties līdzsvarot proporcijas

Proporciju līdzsvarošana rada vispārēju apģērba komplekta estētisko harmoniju.To var panākt ķermeņa formai pielāgotu apģērbu kombinējot ar oversized apģērbu. Pamēģiniet valkāt, piemēram, apspīlētu topiņu ar platiem džinsiem vai apspīlētas bikses ar platu jaku.

4.Meklējiet un attīstiet savu stilu

Sava individuālā stila izstrāde var ilgt gadiem, taču lielisks starta punkts – stila kolāža. Meklējiet attēlus ar apģērbiem, kas Jums patīk un varētu piestāvēt un apkopojiet tos vienuviet! Atcerieties, ka personiskā stila veidošana ir eksperiments; nekad nevar zināt, kurš apģērbs Jums varētu izskatīties lieliski, tādēļ nebaidieties riskēt un pielaikot ko tādu, ko, iespējams, nekad nevilktu. Veltiet laiku rotaļām ar krāsām un formām un Jums noteikti izdosies!

5.Attīstiet veselīgus iepirkšanās paradumus

Mācieties pirkt tikai to apģērbu, kas Jums patiesi nepieciešams – tas palīdzēs izvairīties no skapja pārpildīšanas ar liekiem apģērba vienumiem, kas nekad netiks vilkti. Kad garderobe sastāv no pārdomātiem un rūpīgi izvēlētiem apģērbu vienumiem, stilizēšana un kombinēšana kļūst par hobiju. Sieviešu apģērbs pieejams interneta veikalā 220.lv – taupiet laiku un iepērcieties internetā!

6.Pievienojiet jostu

Jostas pievienošana apģērba komplektam ir viens no vienkāršākajiem trikiem, kā uzlabot jebkura komplekta estētiku. Josta ir arī lielisks triks, kā sabalansēt apģērbu komplektu, kas citādi varētu izskatīties ne pārāk stilīgi, piemēram, garš kašmira džemperis un svārki. Josta ir arī viens no neatņemamiem kapsulas garderobes vienumiem, taču nepārspīlējiet – visticamāk, Jums pietiks ar vienu, universālu jostu.

7.Spēlējieties ar krāsām

Ja uztraucaties par to, ka izskatīsieties pārāk raibs, sāciet ar maziem solīšiem – velciet vienu krāsainu vienumu, pārējo saglabājot neitrālu. Kad pieradīsies spēlēties ar krāsām, uzzināsiet, kuras krāsu kombinācijas ir vispiemērotākās Jūsu stilam. Lai gūtu iedvesmu, apskatiet krāsu paleti! Padoms – apģērbu komplektā lieliski izskatās pretējās krāsas, kā piemēram tumši zils ar dzeltenu.

8.Kombinējiet rakstus un faktūras

Laiks, kad rokassomiņa tika pieskaņota apaviem, ir pagājis. Tagad modē ir kombinēt kliedzošus rakstus un faktūras! Arī šajā gadījumā sāciet ar maziem solīšiem, piemēram, svītrām un ādu. Pašreiz modē ir arī apģērbs ar lieliem un košiem uzrakstiem. Šajā gadījumā esiet uzmanīgs – svarīgi, lai uzraksts ir Jums saprotams un nerada nepatīkamus pārpratumus un/vai pārsteigumus. Pamazām centieties iekļaut savos apģērbu komplektos drosmīgākus apģērba vienumus, kas padarīs Jūsu kopējo izskatu oriģinālu.

9.Mācieties veidot kārtas

Prasmīga apģērbu vienumu kārtu veidošana var padarīt komplektu ideālu. Smelieties idejas no citiem, taču nebaidieties eksperimentēt – pamēģiniet uzvilkt, piemēram, baltu bītleni zem tumšas satīna kleitas uz lencītēm, garu mēteli ar mini svārkiem vai tīkliņu zeķubikses zem plēstām biksēm. Rezultāts var būt neticami rotaļīgs un stilīgs!

10. Izrādiet pareizi savu augumu.

Lai izskatītos stilīgi, ir svarīgi parādīt pareizi sava auguma pievilcību. Vienmēr mēģiniet parādīt tikai vienu ķermeņa daļu - ja Jūsu pievilcīgākā daļa ir kājas, velciet kreklus, blūzes, džemperus ar garām piedurknēm un augstu kaklu, taču īsus svārkus, kleitas vai šortus u.tml. Ja šaubāties, miesu atklājiet mazāk, ne vairāk, jo atsevišķos gadījumos tas var izskatīties pārāk drosmīgi un pat nepiemēroti.

Sieviešu apģērbi un apavi internetā pieejami šeit plašā izvēlē – izvēlieties 220.lv un esiet stilīgs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti