Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Sestdiena, 11. janvāris
Smaida, Franciska

Receptes

Ziemas krājumu obligātais saraksts

Garšas gaumes, protams, atšķiras, un katram viņa obligāto konservēšanas recepšu saraksts būs citāds. Taču manējais ir šāds.Pamēģiniet arī jūs lielisko tomātu mērci ar timiānu! Svaigā veidā tomāti labāk sader ar baziliku, bet mērcē es dodu priekšroku timiānam - tas, arī termiski apstrādāts, nezaudē no sava aromāta ne nieka.

Savā sulā konservētas baravikas

Savā sulā konservētas baravikas.Sastāvdaļas: baravikas, 9% etiķis, sāls, cukurs, melnie pipari, lauru lapas, ķiploki, mazliet eļļas.Pagatavošana:1. Ielej katliņā ūdeni - pavisam mazliet, apmēram puscentimetra augstumā, lai baravikas sākumā nepiedeg. Tad katlu pieliek pilnu ar sēnēm, uzliek vāku un kādu brīdi vāra.

Lai burkas pagrabā nesprāgst! © DIENA(6)

Ja vārāt un marinējat jau gadu gadiem, iespējams, to jau zināt, taču, ja šī ir tikai jūsu pirmā vai otrā vasara pie konservu katla, turpmāk rakstīto izlasiet rūpīgi.1. Netīras burkasIespējams, jūs meklējat globālus iemeslus, kāpēc kādai burkai pagrabā atkal uzpūties vāciņš, taču vistipiskākais iemesls tam ir nepietiekami tīras burkas.