Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Reklāmraksti

Reklāmraksts

5 ieradumi veselīgiem un skaistiem matiem

Mati ir viena no cilvēka vizītkartēm, kas kopā ar apģērbu un apaviem tiek novērtēta pirmkārt. Mēs zinām, cik liela nozīme ir pirmajam iespaidam, tāpēc matu kopšana ir vēl jo svarīgāka. Rūpes par matiem ir mūsu ikdienas vannasistabas rituālu sastāvdaļa. Kā izrādās, daudzi no izplatītiem ieradumiem matiem nemaz nepatīk. Piemēram, matu slaucīšana ar dvieli, fēnošana un bieža ķemmēšana veicina matu izkrišanu. Savukārt, matu krāsošana vai bieža mazgāšana nemaz nav tik kaitīgas, kā par to runā. Lasi tālāk un uzzini, ko darīt un ko nedarīt, lai mati justos un izskatītos labi.
Reklāmraksts

Pašu veidotas dārza mājiņas: ar ko sākt?

Sākoties ziemas otrajai pusei, prātā nāk vairāk ideju par to, ko būtu jautri darīt šajā pavasarī. Lai gan ir nedaudz par agru gatavot stādus, tas ir ideāls laiks, lai plānotu jaunas ēkas. Galu galā tas, cik labi jūs pārdomājat vissvarīgākās detaļas, tieši noteiks rezultātu. Kāpēc gan tam neieguldīt vairāk laika?
Reklāmraksts

Spirits & Wine alkohola piegāde

Mūsdienu straujais dzīvesveids daudziem nav iedomājams bez produktu pasūtīšanas iespējām internetā un piegādes uz mājām. Ātra, ērta un parocīga, produktu piegāde ir īpaši noderīga darbos aizņemtiem cilvēkiem. Arī tiem, kuri labprātāk savu laiku velta lietderīgām nodarbēm, nevis tērē to veikalā, turklāt nereti sev neizdevīgā laikā.
Reklāmraksts

LED priekšējie lukturi automašīnām – garš ceļš

Gaismas diodes ir plaši izmantotas automašīnās kopš 2004. gada. Dažu pēdējo gadu laikā tie ir ievērojami uzlabojušies. LED priekšējie lukturi pirmo reizi tika izmantoti 2008. gadā Lexus automašīnas modelī.
Reklāmraksts

Apple pret Bose – kuras bluetooth bezvadu austiņas izvēlēties?

Ikdienā daudziem no mums rodas vēlme vai pat nepieciešamība ieslēgt savu mīļāko dziesmu vai radierakstu, lai uzlabotu dienu. Lai nelaupītu sev iespēju to darīt jebkurā vietā un laikā, mierā vai kustībā, talkā nāk mūsdienīgās bluetooth bezvadu austiņas. Tās ne vien nodrošina teicamu skaņas kvalitāti, bet arī rod praktisku pielietojumu ikdienā. Klausies mūziku, bet pēkšņi kāds zvana? Mierīgi atbildi uz zvanu, neatvienojot austiņas no viedierīces, bet gan izmantojot modeļa mikrofonu!
Reklāmraksts

Ziemas apavi un aksesuāri vīriešiem: kā izdarīt izvēli?

Piemērotu apavu izvēle ir sarežģīts process, ja vēlamies iegādāties pievilcīgus un stilam pieskaņotus apavus, kas ir arī funkcionāli un viegli kopjami. Ja meklējam ziemas zābakus, izvēle ir vēl sarežģītāka, jo tiem ir jābūt arī siltiem, stabiliem un drošiem. Kādi aspekti jāņem vērā, lai izvēlētos piemērotākos ziemas zābakus?
Reklāmraksts

10 iemesli, kādēļ ikvienam vajadzētu izmēģināt slēpošanu

Ik pa laikam ir svarīgi izkāpt no komforta zonas un izaicināt sevi. Kādēļ gan tas nevarētu notikt ziemā, kad paveras daudz un dažādas iespējas interesantiem sporta veidiem? Izmēģiniet slēpošanu – lūk, 10 iemesli, kādēļ to vajadzētu izmēģināt ikvienam!
Reklāmraksts

Idejas, kā pavadīt Valentīna dienu ar otro pusīti

Straujiem soļiem tuvojas gada sirsnīgākā diena - 14.februāris jeb Valentīna diena. Šajā dienā cilvēki mēdz pastiprināti paust savu mīlestību otrajai pusītei, pasniedzot dāvanas un organizējot romantiskus pārsteigumus. Nav ideju, kā pavadīt Valentīna dienu un kur uzaicināt savu otro pusīti? Lūk, pāris jaukas idejas!
Reklāmraksts

Kā siltināt grīdu?

Aukstā laikā ikviens novērtē sava mājokļa spēju saglabāt siltumu, taču, ja grīdai nav laba siltumizolācija, telpa arī vasarā būs nemājīga un mitra. Ja plānojat samazināt apkures rēķinus, tad jābūt skaidram rīcības plānam attiecībā uz grīdu siltināšanu.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties labu datoru videospēlēm?

Daudziem cilvēkiem viens no mīļākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem ir dažādu videospēļu spēlēšana, it īpaši rudens un ziemas sezonā, kad vakari kļūst arvien garāki. Lai izbaudītu pilnībā šo nodarbi, ir nepieciešams atbilstošs aprīkojums.
Reklāmraksts

Bezkontakta maksājumu paradumi Latvijā

Attīstoties tehnoloģijām, mainās arī veids, kādā mēs maksājam par precēm un pakalpojumiem. Tā, piemēram, pirms 30 gadiem gandrīz visi darījumi Latvijā notika ar skaidras naudas palīdzību, turpretim patlaban iedzīvotāji skaidru naudu ar katru gadu izmanto retāk. Jau 2020. gadā skaidras naudas darījumu un maksājumu karšu darījumu apjoms bijis gandrīz identisks, un eksperti prognozē, ka 2021. gadā elektroniskie, tostarp bezkontakta maksājumi, kļuvuši vēl populārāki. Un kā nu ne – bezkontakta maksājumi ir ātri un ērti, turklāt arī drošāki nekā skaidra nauda.
Reklāmraksts

Vienkārši padomi suņa ķepu aizsardzībai ziemā

Sniegs, sals un uz ielām kaisāmais sāls ir kombinācija, kas nevēlami ietekmē ne tikai tavu ziemas zābaku izskatu, bet arī suņu ķepiņas. Taču daži vienkārši triki var nodrošināt nepieciešamo aizsardzību, lai pastaigas ziemā būtu tikpat drošas kā vasarā.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties biroja tehniku darba efektivitātes uzlabošanai?

Darbinieks, kurš labi jūtas savā darba vietā, ik dienu savu darbu dara ar prieku un maksimālu atdevi. Ja darbs ir padarīts kvalitatīvi un no sirds, to novērtē arī darba devējs. Lai darbinieks efektīvi varētu veikt savus darba pienākumus, darba ritms ikvienā nozarē vairs nav iedomājams bez kvalitatīvas un jaudīgas biroja tehnikas, ar kuras palīdzību mēs varam pavairot, pārsūtīt un saglabāt nepieciešamos dokumentus un citus failus. Interneta veikals 220.lv plašā klāstā piedāvā dažādu biroja tehniku gan lieliem uzņēmumiem, gan nelieliem birojiem
Reklāmraksts

Kā savu biznesu padarīt efektīvāku

Daudzi uzņēmēji tiecas pēc efektīva biznesa, kas nes finansiālu labumu un gandarījumu, nerada lielu stresu, kurā nerodas sarežģījumi, un visi darbinieki paliek apmierināti. Uzņēmējdarbība ir nemitīgi mainīga vide, kas ir atkarīga no tirgus, gadalaika, atpazīstamības, pieejamības, un tikko kas – uzreiz var apmaldīties līgumos un dažādos dokumentos, noslīkt darbos.
Reklāmraksts

Rūpnieciski Ražotas Koka Mājas - tuvāk dabai

Pēdējā laikā arvien vairāk cilvēku sāk pievērsties dabai, jo tajā var ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī izbaudīt mieru. Arvien vairāk cilvēku ir gatavi ne tikai aizbēgt no pilsētas kņadas uz īsu nedēļas nogali, bet pat pavadīt visu laiku dabā. Šajā gadījumā prātā iešaujas jaunas mājas celtniecība atpūtai vai pastāvīgai dzīvošanai. Šādiem nolūkiem vislabākā izvēle ir koka māja. Turklāt mūsdienīgas koka mājas ir daudz labākas par vecām lauku saimniecībām, kas, lai arī burvīgas, tomēr nav tā ērtākā izvēle dzīvošanai.
Reklāmraksts

Esi ziemas jakas meklējumos?

Ziemas Latvijā ir pagalam neparedzamas – vienu dienu tu vari iziet ārā ar plānu jaku mugurā, bet citu dienu sals ir atnācis un ir jāmeklē skapī biezākā ziemas jaka. Tieši tāpēc gatavojoties ziemai savā arsenālā ir jāglabā vairākas virsjakas, kas ir piemērotas dažādiem laikapstākļiem un situācijām. Piemēram, došanās uz lielveikalu, kafejnīcas apmeklējums ar draudzenēm, pastaiga pa piesnigušu mežu vai došanās slidot, katrai nodarbei nevilksi viena veida jaku, jo ir atšķirība, vai plāno pavadīt ārā ilgu laiku, vai tikai aiziet no mašīnas līdz galamērķim. Tas ir svarīgi, lai justos gan silti un ērti, gan glīti.
Reklāmraksts

Baudi ģimenisku atpūtu jebkurā gadalaikā Ventspilī un piedalies fotokonkursā

Ventspils - tā ir vieta, kur ikviena ģimene ar bērniem var justies piederīga un novērtēta. Tiek nodrošinātas dažādas priekšrocības – pielāgota pilsētvide, pieejamas bērnu izklaides iespējas, nodrošinātas izglītības un interešu izglītības iespējas modernās un tehnoloģiski pielāgotās iestādēs - tas ir tikai nedaudz no piedāvātā.