Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Hokejs

Medijs: Tralmaks no AHL pārceļas uz Čehijas čempionātu

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks, kurš pēdējās divas sezonas pārstāvēja Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Providensas Bruins, pārcelsies uz Eiropu un pievienosies Čehijas ekstralīgas vienībai Kladno Rytīrži, sportists atklājis portālam hokejablogs.lv.

Kurbads un jaunpienācēji no Igaunijas © DIENA

Ne tikai Latvija un Lietuva, bet arī Igaunija. Optibet hokeja līgas (OHL) Baltijas čempionātā 2023./2024. gada sezonā spēlēs deviņas komandas. Plašākā pārstāvniecība ar piecām komandām būs Latvijai. Līdzīgi kā pērn, arī šosezon ar trim klubiem startēs Lietuva, bet pirmo reizi kopš 2007./2008. gada sezonas Baltijas līmenī spēlēs Igaunijas vienība. Pirmā spēle piektdien, 8. septembrī, kad pulksten 18.30 Jelgavā sāks spēkoties čempionvienība HK Zemgale/LBTU ar pērnās sezonas regulārā čempionāta uzvarētāju un finālistu HK Mogo/LSPA.

FOTO: Masaļskis, Vītoliņš, Rēdlihi un Dukuri dodas uz ledus labdarības zvaigžņu spēlē

Sestdien, 26. augustā, Jēkabpilī ar vērienu tika aizvadīts festivāls Roks & hokejs 2023 – Sporta hallē sīvās cīņās Gunāra Meijera ceļojošo kausu izcīnīja HK Jēkabpils, pie pilnām tribīnēm ovāciju pavadīta noritēja labdarības zvaigžņu spēle, bet diena noslēdzās stadionā ar košu un skaļu rokkoncertu. Ziedojumos L. Rusiņa nogalinātās sievietes bērniem tika savākti 3301,80 eiro.