Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pirms Vienības brauciena atklāj Tour de France līderu kreklu izstādi un organizē riteņbraucēju skaitīšanu

Nepilns mēnesis atlicis līdz gada lielākajam velonotikumam Latvijā – 23. Latvijas Vienības velobraucienam, kurš šogad veltīts prestižā velobrauciena Tour de France simtgadei. Par godu tam no šodienas ikvienam aktīvās atpūtas un velosporta cienītājam tirdzniecības centrā Alfa ir iespēja aplūkot Tour de France daudzdienu velobrauciena līderu kreklus ar oriģinālajiem līderu parakstiem. 

Izstādes laikā ikvienam interesentam ir iespēja savām acīm aplūkot oriģinālos Tour de France daudzdienu velobrauciena kopvērtējuma līdera dzeltenais Krisa Frūma, aktīvākā braucēja zaļo Pētera Sagana un kalnu karaļa līderu kreklus ar oriģinālajiem sportistu parakstiem. Tāpat īpaši izveidotajā terminālī, kas izvietots tirdzniecības centrā Alfa, ikvienam ir iespēja reģistrēties 23. Vienības velobraucienam. 

Igo Japiņš: „Lai paspilgtinātu Tour de France klātbūtni, šī gada Vienības velobrauciena dalībnieki aicināti 8. septembrī Siguldā notiekošajās sacensībās savu apģērbu ieturēt Tour de France stilā. Esam parūpējušies, lai sacensību organizatoru īpaši izveidota komisija noteiktu atraktīvākos un oriģinālāk ģērbtākos riteņbraucējus, kas savā īpašumā iegūs kādu no trijiem Tour de France krekliem. ” 

Arī šogad Vienības brauciens norisināsies Siguldā trīs dažādās distancēs - LOK sporta šosejas brauciens (100 km), SEB kalnu divriteņu brauciens (44 km) un  ITERA tautas brauciens (37.5 km). Pasākumā aicināti piedalīties visi interesenti, sākot no 12 gadu vecuma. Dalībnieki tiks vērtēti dažādās vecuma grupās - zēni, meitenes, jaunieši, juniori, sievietes, vīrieši un seniori. 

Pieteikšanās nozīmīgajam velobraucienam turpinās arī Igo Japiņa sporta aģentūras mājas lapā velo.lv. Šobrīd dalības maksa jebkurā no trīs distancēm jauniešiem un pensionāriem ir 8 Ls, bet pārējiem - 12 Ls. Plašāka informācija atrodama velo.lv.

Tāpat Vienības brauciena organizatori portālā Facebook uzsāk velobraucēju tautas skaitīšanu. Riteņbraukšanas cienītāji ir aicināti dalīties ar savu fotogrāfiju īpaši izveidotā Facebook lapā Cikmesesam. 

Ņemot vērā arvien pieaugošo velo popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū, Vienības velobrauciena organizatori ir izveidojuši īpašu Facebook.com lapu Cikmesesam, kur ikviens var pieskaitīt sevi kopējam riteņbraucēju skaitam. Tāpat visiem lapas lietotājiem ir iespēja piedalīties konkursā, kur daloties ar savu fotogrāfiju uz velosipēda, ir iespēja laimēt jaunu velosipēdu no Veloserviss, kas aprīkots ar visu nepieciešamo, lai startētu Vienības velobraucienā. Turklāt foto autors, kurš būs saņēmis vislielāko Facebook sekotāju atbalstu jeb „LIKE”, iegūs Patīkamākā velobraucēja titulu un savā īpašumā vienu no Tour de France krekliem. Cikmesesam lapa atrodama šeit: facebook.com/Cikmesesam.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi