Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķibermaņa četrinieks pirmajās sacensībās olimpiskajā trasē izcīna trešo vietu; Kaufmaņa ekipāža septītā

Latvijas bobsleja pilots Oskara Ķibermaņa vadītais četrinieks otrdien pirmajās sezonas sacensībās olimpiskajā Pekinas trasē ieņēma trešo vietu, bet Dāvis Kaufmanis ar savu četrinieku ierindojās septītajā vietā.

Pirmajā vietā bija Vācijas pilots Frančesko Frīdrihs, bet otrajā vietā, 0,3 sekundes atpaliekot no līdera, ierindojās vācieša Johannesa Lohnera četrinieks.

Ķibermanis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu no Frīdriha ekipāžas divu braucienu summā atpalika par 0,66 sekundēm. Latvijas četrinieks abos braucienos uzrādīja trešo labāko laiku.

Kaufmaņa ekipāžai ar stūrmaņiem Danu Ivo Kleinbergu, Lauri Kaufmani un Edgaru Nemmi abos braucienos bija trešais labākais starts, tomēr tālāk trasē laiks tika zaudēts, divu braucienu summā no līdera atpaliekot par 0,97 sekundēm. Pirmajā braucienā Kaufmaņa četriniekam bija sestais labākais laiks, bet otrajā - devītais.

Jau ziņots, ka pirmdien divnieku sacensībās Ķibermanis ar Mikni ieņēma septīto vietu, Kaufmanis un Nemme ierindojās 15.pozīcijā, bet Emīls Cipulis un Kleinbergs beidza sacensības 24.vietā.

Kontrolsacensības Jaņcjinas trasē pirmdien startēja arī sieviešu bobsleja divnieku ekipāžas, bet pirmdien starti bija vīriešu divnieku bobsleja ekipāžām, kā arī skeletonistiem.

Šogad Pasaules kausa sezona sāksies 15.novembrī Īglsā, kur sacensības risināsies divas nedēļas nogales pēc kārtas. Visi Pasaules kausa posmi notiks tikai Eiropas trasēs - astoņi posmi, četras valstis, piecas trases. Arī šogad viens etaps notiks Siguldas trasē, kur skeletonisti sacensības aizvadīs vecgada vakarā, bet bobslejisti - jaunā gada pirmajās divās dienās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi