Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Otavas Senators cieš neveiksmi arī piektajā spēlē ar Daugaviņu sastāvā

Savu piekto spēli šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā sestdien aizvadīja latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Otavas Senators komanda ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) savā laukumā zaudēja Vinipegas Jets vienībai.

Daugaviņš Otavas kluba rindās laukumā atgriezās pēc divu maču izlaišanas, uz ledus pavadot deviņas minūtes un divas sekundes, kas bija otrs mazākais spēles laiks komandā.

Latvietis izdarīja vienu metienu pa vārtiem un atradās laukumā, kad Senators zaudēja vienīgos vārtus. Tādējādi Daugaviņš maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vienīgie vārti tika gūti mača 46.minūtē, kad izcēlās Aleksejs Poņikarovskis, kurš NHL lokauta laikā sezonas sākumā spēlēja Ukrainas komandā Doņeckas Donbass.

Savukārt Jets rezerves vārtsargs Els Montoja atvairīja visus 33 pretinieku metienus.

Šis Senators komandai savā laukumā bija pirmais zaudējums pamatlaikā šosezon.

Visos piecos mačos, kuros Daugaviņš šosezon devies laukumā, Senators komanda piedzīvojusi zaudējumus. Pārējās cīņās, latvietim laukumā nedodoties, Otavas klubs līdz šim cietis vien vienu neveiksmi.

Piecās sezonas spēlēs Daugaviņš ticis pie vienas rezultatīvas piespēles un negatīva lietderības koeficienta -5, kas ir pārliecinoši sliktākais komandā.

Ar 14 punktiem 12 spēlēs Senators Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu, bet Jets ar 11 punktiem 11 mačos šajā pašā konferencē atrodas astotajā pozīcijā.

Kā zināms, NHL lokauta dēļ šosezon komandas regulārajā čempionātā saspringtā izspēles grafikā aizvadīs pa 48 mačiem, tiekoties vien ar savas konferences komandām.

Daugaviņš ar Senators pagājušā gada jūlijā noslēdza vienvirziena līgumu uz vienu gadu, bet lokauta laikā spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi