Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nepavilka kārtējā spēlē

Rīgas Dinamo pēc granda apspēlēšanas uzkāpj uz iepriekš izliktā grābekļa mačā ar Čerepovecas Severstaļ.

Disciplīna atkal bija zem katras kritikas. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Čerepovecā sapelnīja daudz noraidījumu un zaudēja vietējam Severstaļ ar 2:4. Mārtiņš Dzierkals un Miks Indrašis rīdziniekiem guva vārtus. Sestdien mājas spēle ar HK Sanktpēterburgas SKA.

Pirmsspēles dienā Rīgas Dinamo vadītāji ar darbiem parādīja, ka šosezon leģionāru izvēlē ir "aizšauts garām". Līgumsaistības tika pārtrauktas ar diviem ārzemju uzbrucējiem – amerikāni Metu Vaitu un Austrijas izlases spēlētāju Konstantīnu Komareku. Vispirms jau acīs duras abu hokejistu plus mīnus koeficienti. Vaitam ir -11, bet Komarekam par vienu iedaļu labāk – (-10). Pēc divu ārzemnieku atlaišanas pilnvērtīgus līgumus ieguva latvieši Gunārs Skvorcovs un Rihards Bukarts, kuriem bija pārbaudes laika līgumi. Vaits un Komareks jau 2. decembrī bija ievietoti atteikuma draftā, līdzīgi kā Zaks Mičels. Pēdējo izvēlējās Severstaļ, taču Mičels tā arī vēl nav ticis līdz Čerepovecai, par ko sašutumu sociālajos tīklos paudis Severstaļ galvenais treneris Andrejs Razins.

Rīgas Dinamo komanda Čerepovecā ieradās labā noskaņojumā, jo pirmdien Sanktpēterburgā pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 bija izdevies noliekt Rietumu konferences otru spēcīgāko komandu SKA. Beidzot ir atgūta pārliecība, vai arī rīdzinieki izmantoja atslābuma momentu SKA nometnē – atbildi vajadzēja sniegt spēlei ar Severstaļ.

Ja Sanktpēterburgā panākuma atslēga bija disciplinēta spēle, Čerepovecā rīdzinieki atkal grēkoja ar noteikumu pārkāpumiem. Trīs no četrām ripām Severstaļ iemeta skaitliskajā vairākumā, savukārt pirmos vārtus mājinieki guva, kad rīdzinieki pēc skaitliskā vairākuma beigām bija zaudējuši koncentrēšanos. Deniss Viharevs, atgriezies laukumā no noraidīto soliņa, pretuzbrukumā iemeta tuvējā augšējā vārtu stūrī. Jā, vārtsargi atkal nepavilka. No sākuma vārtus sargāja Iļja Proskurjakovs, kuru neilgi pēc otrās ielaistās ripas nomainīja Staņislavs Gaļimovs. Trešajā ielaistajā ripā Gaļimovs sev aiz muguras pazaudēja ripu, un Vladislavs Provoļņevs guva izšķirošos vārtus.

"Mūsu disciplīnai vajadzētu būt labākai," pēc spēles Skudra norādīja uz sapelnītajiem noraidījumiem, taču iemeta akmeni arī tiesnešu istabā. "Man nav tiesības komentēt arbitru darbību. Mēs to izdarīsim oficiāli. Skaidrs, ka mūs pievīla disciplīna, taču tāpat ir daudz neatbildētu jautājumu. Man nav skaidrs, kas šodien notika. Žēl, ka atkal bija laba spēle, bet tajā pašā laikā absolūti slikti lēmumi no mūsu puses. Ir jāspēlē atbildīgāk. Šoreiz tas neizdevās."

Nobeigumā jāsecina, kaSanktpēterburgā mājinieku nometnē laikam jau tomēr bija iestājies atslābuma brīdis... Pierādīt pretējo Rīgas Dinamo spēlētājiem būs iespēja jau sestdien, kad ambiciozā SKA komanda viesosies Arēnā Rīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi