Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Maticins nolēmis atkāpties

Andrejs Maticins nolēmis atkāpties no Latvijas U-20 hokeja izlases galvenā trenera amata. Tomēr tas notiktu pat tādā gadījumā, ja U-20 izlasei būtu izdevies saglabāt vietu pasaules čempionāta elitē. To hokeja speciālists atklājis intervijā portālam insport.lv."Trīs gadu laikā ar šo komandu esmu izdarījis visu, ko varēju," teicis Maticins.

"Man šķita dīvaini, ka puišus jānoskaņo spēlēm. Man tas nav interesanti. Uzskatu, ka izlasē, turklāt pie tik fanātisku kanādiešu pilnām tribīnēm, puiši ir tieši jāpiebremzē. Nevis otrādi."Maticins norādījis, ka atkāptos no galvenā trenera amata pat tad, ja komanda būtu saglabājusi vietu elitē. "Kad braucu šurp [uz Kanādu, kur notika čempionāts - red.], par to nedomāju. Pat nevaru pateikt, kurā tieši mirklī prātā iešāvās doma, ka pametīšu komandu. Pat ja būtu palikuši elitē, aizietu," portāls citē Maticinu. "Saprotiet, mūsu puiši spēlē pilnīgi ne to hokeju, kāds ir nepieciešams. Pārmācīt viņus vairs nav iespējams. Mūsu hokejam nepieciešama kapitāla ieguldīšana. Valstij ir jāpalīdz. Pirmais uzdevums - iekļūt MHL (Jaunatnes Hokeja līga). Ja mēs to neizdarīsim, 1991.-1992.gadā dzimušajiem hokejistiem nebūs kur spēlēt. Taču tas nemaksā lēti."Jau vēstīts, ka U-20 hokeja izlase neizpildīja izvirzīto mērķi un zaudēja vietu pasaules čempionāta elites divīzijā. Kopvērtējumā Latvijas jaunie hokejisti ieguva devīto vietu.

Latvijas Hokeja federācijā (LHF) otrdien pavēstīja, ka Maticina vadītās komandas darbu paredzēts izvērtēt LHF valdes sēdē 20.janvārī.

Hokeja izlase atgriezīsies Rīgā no pasaules čempionāta trešdien, 6.janvārī, plkst. 13.50 ar reisu no Frankfurtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi