Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Daugaviņam savainojums, Senators kārtējā uzvara

Kaspars Daugaviņš šorīt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē starp viņa pārstāvēto Otavas Senators un Sanhosē Sharks (4:1) komandām  laukumā pavadīja tikai nepilnas divas minūtes (1:52), turklāt guva savainojumu. Tas ir līdz šim mazākais uz ledus pavadītais laiks Daugaviņa 41 spēli ilgajā NHL karjerā.

Latviešu hokejists savainojumā iedzīvojās 1.trešdaļā, kad centās bloķēt pretinieka metienu. Kaspars laukumā atradās arī komandas vienīgajā vārtu zaudējumā, tādējādi nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1. Otavai tas bija devītais panākums pēdējās 11 spēlē un vienība pakāpusies uz 4.vietu Austrumu konferencē. Senators 49 spēlēs tikuši pie 60 punktiem un vairs tikai par punktu atpaliek no savas Ziemeļaustrumu divīzijas līderiem Bostonas Bruins.Uguņot turpina Pitsburgas Penguins līderis Jevgēņijs Malkins, kurš ar diviem vārtu guvumiem palīdzēja savam klubam ar 4:1 pārspēt Ņujorkas Rangers. Pēdējos četros mačos krievu hokejists izcēlies ar deviņiem rezultivitātes punktiem (7+2) un izvirzījies visas līgas vadībā – 39 spēlēs viņam  54 (24+30) punkti. Tikmēr Nešvilas Predators somu vārtsargs Peka Rinne tikas galā ar visiem 38 Kolumbusas metieniem un plēsoņas triumfēja ar 3:0.x x xNHL spēļu rezultātiMaple Leafs – Wild 4:1Devils – Bruins 1:4Rangers – Penguins 1:4Flyers – Islanders 1:4Blue Jackets – Predators 0:3Blues – Oilers 1:0Jets – Sabres 4:1Coyotes – Red Wings 2:3 (p.m.)Kings – Flames 1:2 (p.m.)Sharks – Senators 1:4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi