Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pirmā cēliena beigās smags pārbaudījums

Sāpīga pieredze pret Latvijas futbola izlasi 2003. gadā bija Šenolam Ginešam, kurš atgriezies pie Turcijas valstsvienības stūres. Pasaules kausa kvalifikāciju turki iesākuši izcili, un Daiņa Kazakeviča vadītajiem vīriem Ataturka Olimpiskajā stadionā klāsies grūti. Mača sākums otrdien plkst. 21.45. Tiešraide TV6.

Ginešs kopā ar Turcijas izlasi 2002. gada Pasaules kausā izcīnīja trešo vietu. Tomēr viņš ātri vien nokrita no virsotnes, kad uz 2004. gada Eiropas čempionātu kāju priekšā aizlika Latvija. Ginešu atlaida, bet pirms pāris gadiem viņš atgriezās pie Turcijas izlases stūres. Pirmdienas vakara preses konferencē ne reizi vien tika atgādināts par sāpīgo pagātni. ''(2003. gadā pret Latviju – aut.) spēlējām uz ledusauksta laukuma. Cīnījāmies pret tiesnešiem un pretiniekiem. Mums jābūt uzmanīgiem pret Latviju. Viņi var pārsteigt. Tā ir komanda, kas var izmantot katru mazāko kļūdu. Nīderlande bija maigāka, bet Latvija spēlē citādi. Kā komandu, kas vēlas vairāk spēlēt ar bumbu, mūs var ietekmēt ar fizisku cīņu. Mēs stāsimies pretī sitieniem un cienīsim tiesnešu lēmumus,'' Latviju novērtē Ginešs. 

Turcija ciklu iesākusi fantastiski, sakaujot tiešās konkurentes – 4:2 pret Nīderlandi un 3:0 pret Norvēģiju.

Komandas kodolu veido Eiropas lielākajās līgās Turcijas čempionātā spēlējošie futbolisti. Īpaša uzmanība jāpievērš Burakam Jilmazam, kurš pret Nīderlandi guva hat-trick.

Kazakevičs uzsvēra, ka tieši kapteinim Jilmazam un Milan zvaigznei Hakanam Čalhanoglu jāpievērš vislielākā uzmanība. Latvijas izlasei būs pamatīgas ugunskristības, jo pret tik spēcīgu izlasi Kazakeviča laikā vēl nav spēlēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi