Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Jauniešus aicina uz dažādu sporta veidu bezmaksas treniņiem Grīziņkalnā

Aicinot jauniešus lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku, sadarbībā ar dažādu sporta veidu pārstāvjiem Rīgas jauniešiem Grīziņkalna skeitparkā tiks rīkoti bezmaksas treniņi visas vasaras garumā. Ghetto Cares programmas ietvaros, ko rīko Ghetto Family sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta pārvaldi, no jūnija sākuma skolēni un studenti varēs apgūt ielu vingrošanu, ielu dejas, aerobiku, ielu basketbolu un florbolu, portālu Diena.

lv informēja Ghetto Games projektu vadītāja Elīna Kerre.„Mēs, „Ghetto Family“ pārstāvji, esam pārliecinājušies, cik ikdienas dzīvē ir nozīmīgs sports un aktīvs dzīvesveids. Pateicoties tiem, esam ne tikai veseli, varoši un disciplinēti, bet arī ieguvuši jaunus draugus un iespēju lieliski pavadīt darbadienu vakarus,“ atklāja „Ghetto Family“ pārstāve Sanda Brūna. „Ik dienas strādājam ar latviski un krieviski runājošiem jauniešiem, kuri nāk arī no sociālās atstumtības riska grupām. Iesaistoties sporta nodarbībās, jaunieši var aktīvi un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku,“ skaidroja S.Brūna. Uz bezmaksas treniņiem aicināti visu vecumu skolēni un studenti – dažādu tautību meitenes un puiši, kuriem ir vai nav priekšzināšanas minētajos sporta veidos vai dejošanā.„Ja man jautā, kādēļ sāku nodarboties ar ielu vingrošanu, tad atbilde ir elementāra - vēlējos savā dzīvē kaut ko jaunu un nebijušu. Man arī nebija nekā cita labāka, ko darīt,“ atzīst viens no nodarbību vadītājiem, komandas „Limitless“ dibinātājs Kristaps Vilde. „Vēlos arī citiem sniegt savu dzīves pieredzi un palīdzēt pilnveidoties gan fiziski, gan garīgi. Arī vēlos redzēt jauniešos progresu, jo nekas nedara skolotāju lepnāku par to, ka viņa mācekļi sāk augt un attīstīties,“ uzsvēra K.Vilde.Aerobikas un nodarbības ielu dejošanā tiks rīkotas sadarbībā ar fitnesa instruktori Ilzi Audzeviču, vadošajiem ielu dejotājiem un deju studijām „Camelot“, „Jam Crew“, Pro-X“ un citām. Ielu vingrošanas treniņus vadīs komandas „Limitless” dalībnieki. Ielu baskebtola treniņi savukārt tiks organizēti sadarbībā ar „Individuālās sagatavošanas baskebtola skolas“ treneriem, bet florbola treniņus katru svētdienu vadīs „Ghetto Floorball” organizators un treneris Renārs Freibergs.Bezmaksas nodarbības Grīziņkalna skeitparkā notiks:Aerobika – katru pirmdienu no plkst.18.00 – 19.00;Ielu dejas – katru trešdienu no plkst.11.00 – 12.00; katru piektdienu no plkst.18.00 – 19.00;Ielu vingrošana – katru pirmdienu, trešdienu, ceturtdienu no plkst.18.00 – 19.30, katru piektdienu no plkst.18.00 – 19.00;Ielu basketbols – katru pirmdienu, otrdienu, ceturtdienu, piektdienu, sestdienu no plkst.10.00 – 12.00; katru pirmdienu, piektdienu un sestdienu no plkst.19.00 – 21.00;Ielu florbols – katru svētdienu no plkst.11.00 – 12.00.Treniņprogrammu līdzfinansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta pārvalde un „Ghetto Family“.



Jauniešu ielu kultūras un sporta kustība „Ghetto Family“ programmu „Ghetto Cares“ sākusi šogad. Tās ietvaros Grīziņkalnā tiks rīkotas arī bezmaksas vingrošanas nodarbības vecākā gadagājuma rīdziniekiem. Uz vingrošanas nodarbībām seniori no plkst.11.00 līdz 12.00 aicināti 15.jūnijā un 27.jūlijā.

„Ghetto Family“, organizējot sporta sacensības „Ghetto Games”, piecu gadu laikā kļūvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību Latvijā. Gadā rīkojot aptuveni 70 pasākumus, dažādās sportiskās aktivitātēs „Ghetto Family“ iesaistījuši ap 50 000 sekotāju. „Ghetto Games” mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā.

Plašāk par nodarbībām var uzzināt, sazinoties ar nodarbību vadītājiem:
Ilze Audzeviča (ielu dejošana, aerobika) – t.20027699, ielu vingrošana (komanda „Limitless“, Kristaps Vilde) – t.29876513, ielu basketbols („Individuālās sagatavošanas basketbolas skola, treneris Jānis Šults) – t.27723233, ielu florbols („Ghetto Floorball“ vadītājs Renārs Freibergs) – t.29338790.

Papildu informācija medijiem: Sanda Brūna, „Ghetto Family“, [email protected], Mob.t.29837235

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Pretinieki šodien bija krietni labāki

Vācijas izlase Latvijas hokejistus trešdien pasaules čempionātā uzvarējusi pelnīti, jo šoreiz bijusi krietni pārāka, pēc sagrāves pasaules čempionāta ceturtajā spēlē sarunā ar žurnālistiem sacīj...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi