Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sezonu Spānijā lieliski iesākusī basketboliste Vītola lauzusi plaukstas locītavu

Profesionālo karjeru lieliski iesākusī Latvijas basketboliste Kristīne Vītola plaukstas locītavas lūzuma dēļ nespēlēs aptuveni divus mēnešus, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja sportiste.Pagājušajā nedēļā Vītola Saragosas Mann-Filter vienības rindās aizvadīja divas lieliskas spēles Spānijas čempionātā.

Sākotnēji viņa guva 27 punktus, palīdzot Mann-Filter savā laukumā ar 72:67 uzvarēt Kaseresas Extremadura un iekļūstot kārtas simboliskajā izlasē, sestdien latviete izcēlās ar 20 punktiem un desmit bumbām zem groziem, bet Mann-Filter izbraukumā ar 65:81 zaudēja Ferolas Universitario basketbolistēmTomēr otrā mača pēdējās minūtēs latviete guvusi rokas traumu, tāpēc tagad viņa ilgāku laiku nevarēs spēlēt."Pēdējā ceturtdaļā man viena no uzbrucējām ieskrēja rokā," savas traumas nopietnību raksturoja latviete. "Aptuvenais nespēlēšanas laiks ir divi mēneši, bet speciālists to apskatīs tikai pirmdien un tad uzzināšu precīzu termiņu."Šīs sezonas sešās spēlēs latviete guvusi vidēji 14,3 punktus un izcīnījusi 6,5 bumbas zem groziem."Par sezonas sākumu sūdzēties nevaru. Treniņos daudz tiek strādāts pie individuālās meistarības, un treneris uzsver, ka tad, kad bumba tiek iespēlēta centra spēlētājām, mēs uzbrūkam grozam," stāstīja sportiste. "To arī spēlēs centos pilnveidot. Pēdējos divos mačos jau bija jūtams, ka ir pagājuši divi mēneši un atrasta kopīga valoda ar komandas biedrenēm, kas arī palīdzēja laukumā."Pašlaik 23 gadus vecā Vītola pavasarī absolvēja Teksasas Universitāti, aizvadītajā sezonā UTEP Miners komandas rindās Nacionālajā koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā gūstot vidēji 11,3 punktus un izcīnot 5,8 atlēkušās bumbas. Latviete pagājušajā sezonā atgriezās laukumā pēc smagas ceļgala traumas.Vītola šovasar palīdzēja Latvijas izlasei kvalificēties 2015.gada Eiropas čempionāta finālturnīram, dodoties laukumā trīs spēlēs un gūstot vidēji 0,7 punktus.Šīs sezonas ievadā Mann-Filter komanda sešās spēlēs tikusi pie trim uzvarām, kas kopvērtējumā dod astoto vietu 12 vienību konkurencē. Tāda pati uzvaru un zaudējumu attiecība ir arī Ditas Liepkalnes pārstāvētajai Bembivres Embutidos Pajariel komandai, kura ieņem sesto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi