Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Sākas pieteikšanās XIII Krastu mačam

Sākusies pieteikšanās jau 13. Krastu mačam, kas notiks 20. un 21. augustā. Dalībnieki savas komandas var reģistrēt oficiālajā mājaslapā www.krastspretkrastu.lv sākot no 18. jūlija plkst. 12.00 līdz 27. jūlija 12.00. Kuras komandas piedalīsies pasaulē garākaja basketbola spēlē, noskaidrosies izlozē 1. augustā.

Krastu mačs ir diennakts basketbola spēle, kurā sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta komandas. Kopā ar profesionāliem basketbolistiem, aktieriem un aktrisēm, mūziķiem, uzņēmējiem un politiķiem laukumā var doties ikviens. Viss, kas jādara, krastspretkrastu.lv mājaslapā jāaizpilda anketa sadaļā “reģistrācija” un jātur īkšķi, lai 1. augustā nonāktu starp laimīgajiem, kuri varēs doties laukumā. Svarīgi – spēlētājs drīkst būt reģistrēts tikai vienā komandā! 

“Krastu mačs jau 13. gadu būs pierādījums tam, ka basketbols ir mūsu nacionālais sporta veids. Man tie ir patiesi svētki redzēt, kā veselu diennakti visdažādāko vecumu un spēles līmeņu komandas sacenšas pilsētas galvenajā basketbola laukumā. Turklāt šogad viss atkal notiks ar skatītājiem, kas jebkuram spēlētājam ir svarīgi,” uzsver Krastu mača organizators VEF Rīga direktors Gatis Jahovičs. Kā ierasts, atklāšanas spēle būs arī Latvijas čempionu “VEF Rīga” pirmā atrādīšanās skatītājiem, gatavojoties jaunajai sezonai.

Šogad Krastu mačs atgriežas spēlētāju un skatītāju iemīļotajā norises vietā – pretī Kongresu namam. 

“Aicinu pieteikties gan pastāvīgos Krastu mača spēlētājus, gan tos, kas vēl nekad šajā laukumā nav spēlējuši. Tā ir pavisam cita sajūta, būt daļai no šī lielā pasākuma, kas jau tagad tiek pierakstīts basketbola vēstures lappusēs,” saka Krastu mača organizatore Ulla Zirne.

Pēc 12 Krastu mača sezonām šobrīd rezultāts ir 7 pret 5 par labu Daugavas labajam krastam. 

“Krastu mačs” notiks sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi, kas jau kopš pirmā gada ir šī turnīra patrons, Rīgas domi, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, basketbola klubu "VEF Rīga", AAS "Balta", SIA "Uniso", SIA "Clean R", AS "Aldaris" un “Sportland”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi