Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

TTT Rīga basketbolistēm graujoša uzvara pār Igaunijas klubu Audentes

Pārliecinošu uzvaru Latvijas un Igaunijas apvienotā sieviešu basketbola čempionāta spēlē sestdien izcīnīja Latvijas klubs TTT Rīga, kas ar 100:48 (31:10, 15:13, 32:12, 22:13) savā laukumā sagrāva Igaunijas vienību Tallinas Audentes.

Latvijas kluba rezultatīvākā spēlētāja šajā mačā ar 19 punktiem bija Dita Rozenberga, 16 punktus iekrāja Ance Aizsila, bet 13 punkti Kristas Brīdiņas kontā.

Čempionāta kopvērtējumā līderpozīcijā joprojām atrodas Latvijas čempionvienība Cēsis, kuras kontā ir 18 uzvaras 18 mačos. Otro vietu ar 17 uzvarām 20 mačos ieņem TTT Rīga, bet tai ar 14 panākumiem 17 cīņās seko Igaunijas čempionvienība Tallinas Eclex.

Pa 12 uzvarām 18 spēlēs ir Liepājas Papīrs un RTU/Merks komandām, kas tām ļauj dalīt ceturto un piekto pozīciju. Astoto vietu ar sešiem panākumiem 17 mačos ieņem TTT Rīga-Juniores, Latvijas Universitāte (LU) ar četrām uzvarām 18 spēlēs atrodas devītajā vietā, bet U-16 izlase ar trim panākumiem 17 cīņās ieņem kopvērtējuma desmito vietu.

Pamatturnīrā septiņas Latvijas un piecas Igaunijas vienības sacentīsies divos apļos. Četras labākās aprīļa sākumā izspēlēs finālčetrinieka turnīru. Savukārt vēlāk četras labākās Latvijas vienības izslēgšanas spēļu sērijās cīnīsies par valsts čempionu titulu (līdzīgā veidā savas čempiones noskaidros arī Igaunija).

Kā ziņots, pagājušās sezonas Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) čempionātā startēja astoņas komandas, pēc divu gadu pārtraukuma par čempionēm kļūstot Cēsu basketbolistēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi