Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivāla Positivus programmu papildina grupa Of Monsters and Men

No Islandes indī mīluļiem līdz pasaules lielākajiem festivāliem. Grupa Of Monsters and Men papildina festivāla _Positivus_programmu, pievienojoties jau iepriekš izziņotajam A$AP Rocky. Grupa uzstāsies sestdienas pēcpusdienā, 18. jūlijā, uz festivāla galvenās skatuves. Tikai līdz 31. decembrim iespējams iegādāties cenas ziņā izdevīgās Early Bird biļetes, informēja festivāla rīkotāji.

Of Monsters and Men 2011. gada debijas albums My Head Is An Animal pieteica grupu lielākajām popmūzikas radiostacijām. Studijas ieraksts ieguva platīna statusu un populārā dziesma Little Talks kļuva par īstu starptautisku grāvēju. Dziesma ieguva ne tikai pieckārtējo Amerikas Ierakstu industrijas asociācijas platīna statusu, bet arī kļuva par pirmo islandiešu grupas dziesmu, kas mūzikas platformā Spotify straumēta vairāk nekā miljards reižu.

Grupas albums My Head Is An Animal nopelnīja Islandiešiem pasaules mūzikas kritiķu un klausītāju atzinību. Tas bija klausītākais albums Austrālijā, Islandē, Īrijā, kā arī ieņēma pirmo vietu ASV roka un alternatīvās mūzikas topā. Albums ierindojās Billboard 200 klausītāko albumu topa 6. vietā, bija 3. vietā Apvienotajā Karalistē, kā arī viesojās labāko albumu Top 20 Eiropā un Kanādā. Albuma vadošais singls Little Talks nokļuva teju visu Eiropas valstu mūzikas topu desmitniekos, nonākot pirmajās vietās Īrijā un Islandē, kā arī triumfējot ASV alternatīvās mūzikas topa pirmajā vietā. 

Of Monsters and Men dziesmas ir iekļautas filmās un seriālos The Hunger Games, The Walking Dead, Jessica Jones un citos. Grupa uzstājusies Coachella, Lollapalooza, Firefly un citos prestižos festivālos, kā arī iesildījusi grupas Florence + the Machine arēnas koncerttūri. Dinamiski attīstot savas muzikālās gaitas, grupa 2015. gadā izdeva savu otro studijas albumu Beneath The Skin, kas ierindojās Billboard mūzikas Top 200 3. vietā, un 2019. gadā laida klajā arī savu jaunāko albumu Fever Dream, kas paspējusi izpelnīties mūzikas kritiķu atzinību.

Tikai līdz 31. decembrim festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv biļetes uz nākamā gada Positivus festivālu būs pieejamas par Early Bird biļešu cenu. 2 dienu biļete bez telts vietas maksās 54 eiro, ar telts vietu - 62 eiro, 1 dienas biļete maksās 39 eiro. Biļešu cena mainīsies no 1. janvāra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks 2020. gadā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video