Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

ASV un Irāna nav gatavas kompromisiem

Krīze, ko izraisīja ASV nāvējošais uzbrukums Irānas ietekmīgajam ģenerālim Kasemam Sulejmani, nav galā, uzskata eksperti. Viņuprāt, neviens no galvenajiem faktoriem, kas abas valstis noveda uz kara sliekšņa, nav mainījies.

Top komentāri

Pravietisnejaukais>hmmm
P
Tu raksti : " ... šobrīd ir sašķēlusies šiītu nometnē ... un sunnītos..." Izpēti labi, tas nav "šobrīd", tas ir drusciņ agrāk... un ir praktiski visu slaktiņu iegansts musulmaņu pasaulē. Šo ir labi saprast visiem, kuri grib taisīt jel kādu politiku valstīs, kurās dzīvo kaut trīs musulmaņi.
hmmm
h
Ačgārna analīze. Pēctam kad Tramps novāca Suleimani Teherānā sākās atklāta panika un nezināšana ko darīt. Skata pēc kautkāda atbilde bija jādod, bet tāda lai amerikāņi nebūtu spiesti atbildēt. Tāpēc irāņi par saviem plāniem informēja Irākas valdību - kad un kur tiks palaistas raķetes lai ASV pagūst izvest savus cilvēkus no bāzes. Kas arī notika. Izrādījās, ka bravurīgajiem islāmistiem pietika ar vienu spērienu pa pakaļu, lai tie paliek rāmi un lēni. Savukārt, apstāklis ka šamējie notrieca neliamīgo lidmašīnu, tikai apliecina cik katostrofālā stāvoklī ir islāmistu armija - nervoza, neprofesionāla, klasiskais "pērtiķis ar granātu". Pagaidām visinteresantākais notikums - studentu demonstrācija pirmo reizi 40 gadu laikā atteicās sadedzinās ASV un Izraēlas karogu ir lielisks foto, kā cilvēku pūlis ar CIEŅU nostājas apkārt ASV karogam. Populārākais retvīts Irānā - Trampa tvīts persiešu valodā. Pilnīgs Trampa triumfs!
Z Līvmane
Z
Jūtu, ka Irāna būs kārtējais karstais punkts ar lielām bēgļu straumēm!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits