Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Sobčaka zaudē pēdējo Krievijas federālās televīzijas projektu

Pazīstamā Krievijas televīzijas žurnāliste Ksenija Sobčaka, kas kļuvusi par aktīvu opozīcijas atbalstītāju, zaudējusi darbu pēdējā federālās televīzijas projektā, kurā viņa līdz šim vēl darbojās.

Kā pirmdien savā tvitera mikroblogā apliecināja pati žurnāliste, viņa telekanālā Muz TV jaunajā sezonā vairs nevadīs realitātes šovu Top modele krieviski. "Tā ir neveikla situācija, kad muza [Muz TV] ģenerāldirektors, ar kuru kopā esam darbojušies daudzus gadus, kaut ko murminot par "neformātu", paziņoja, ka es top modeli vairs nevadīšu," tviterī norādīja Sobčaka.

Žurnāliste uzskata, ka no telekanāla vadības puses tas bijis politisks lēmums. "Ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir politisks lēmums, vēl jo nepatīkamāk, ka tie ir nokļuvuši līdz izklaides kanālam," atzina Sobčaka. "Šāda lēmuma iemesls ir skaidrs - nevar strādāt televīzijā un atklāti paust savu viedokli."

Viņa arī apliecināja, ka žurnālistikai ar roku atmest negrasās un turpinās kabeļtīklos, satelīttelevīzijā, kā arī tīmeklī pārraidītajā telekanālā Doždj vadīt savu programmu "Sobčaka dzīvajā".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits