Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Mediji: Krievijas muita izdevusi slepenu aizliegumu ievest valstī Turcijas preces

Krievijas Federālais muitas dienests izdevis slepenu rīkojumu neielaist valstī preces no Turcijas, radiostacijai Govorit Moskva pastāstījuši muitas brokeri.

Kā pastāstīja kāda importētāja pārstāvis, no trešdienas muitnieki nepieņem deklarācijas visu kategoriju Turcijas preču noformēšanai un iesaka pārvadātājiem noformēt reeksportu. Oficiālus dokumentus par importa aizliegumu no Turcijas muitas darbinieki atsakās uzrādīt.

Avots muitas dienestā pastāstīja, ka muitniekiem dots rīkojums apskatīt visas kravas no Turcijas, bet pēc tam tās novietot noliktavā. Rīkojums attiecas uz visa veida transportu.

Otrdien pēc Krievijas bumbvedēja notriekšanas uz Sīrijas un Turcijas robežas bijušais Krievijas patērētāju aizsardzības dienesta Rospotrebnadzor vadītājs Genādijs Oņiščenko paziņoja, ka Turcijas produktu pircēji Krievijā atbalsta Turcijas armiju. Savukārt partijas Taisnīgā Krievija līderis Sergejs Mironovs pavēstīja, ka valsts var iztikt bez turku celtniekiem un produktiem.

Tajā pat dienā Kaļiņingradas apgabalā saistībā ar veterināro normu pārkāpumu tika aizturētas 162 tonnas vistas gaļas no Turcijas. Savukārt veterinārais un fitosanitārais dienests Rosseļhoznadzor noteica pagaidu aizliegumu ievest Krievijā Turcijas uzņēmuma CP Standart Gida Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi putna gaļu, jo tajā atrastas kaitīgas baktērijas.

Kā ziņots, Turcijas gaisa spēki pie Sīrijas robežas otrdien notrieca Krievijas kara lidmašīnu, kas, kā apgalvo Ankara, bija pārkāpusi tās gaisa telpu.

Krievijas Aizsardzības ministrija apstiprināja, ka pie Sīrijas un Turcijas robežas notriekts Krievijas bumbvedējs Su-24, uzsverot, ka lidmašīna neesot pārkāpusi Turcijas robežu.

Krievijas amatpersonu sniegtā informācija liecina, ka viens no lidmašīnas pilotiem gājis bojā, bet otru pilotu izglābusi Sīrijas armija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits