Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Sarkozī un Bruni ģimenē piedzimusi meita

Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī dzīvesbiedrei supermodelei Karlai Bruni-Sarkozī trešdienas vakarā piedzima meita, apstiprināja ziņu avots pirmās lēdijas tuvākajās aprindās. 

Meitenīte nāca pasaulē starp pulksten 19 un 19.30 (20 un 20.30 pēc Latvijas laika) Parīzes klīnikā "La Muette", un viņas vārds vēl nav zināms. Dzemdības notika bez sarežģījumiem.

Prezidents atgriezās Parīzē no Vācijas pilsētas Frankfurtes pie Mainas, kur bija piedalījies sarunās par eiro zonas nākotni, un ieradās klīnikā trīsarpus vai nepilnas četras stundas pēc dzemdībām.

Šis ir pirmais bērns, kas piedzimis Sarkozī un Karlas Bruni ģimenē kopš viņu apprecēšanās 2008.gadā. 43 gadus vecajai Bruni-Sarkozī jau ir 10 gadus vecs dēls no iepriekšējām attiecībām, bet 56 gadus vecajam Sarkozī, kurš precējies trīs reizes, ir trīs dēli vecumā no 14 līdz 26 gadiem no iepriekšējām laulībām.

Karlas Bruni-Sarkozī meita ir pirmais bērns, kas piedzimis kādam Francijas prezidentam viņa prezidentūras laikā.

Bruni-Sarkozī intervijā Francijas valsts televīzijai sacīja, ka neesot zinājusi par bērna dzimumu un tas bijis jauks pārsteigums viņai un vīram. 

Sarkozī bija apmeklējis sievu klīnikā arī trešdienas pēcpusdienā pirms dzemdībām, bet pēc tam devies uz minētajām sarunām Frankfurtē pie Mainas. 

Prezidenta rezidence Elizejas pils paziņoja, ka nenāks klajā ar oficiālu paziņojumu par dzemdībām prezidenta ģimenē, jo uzskata to par privātu ģimenes lietu.

Bruni-Sarkozī pirms dzemdībām uzstāja, ka to plānošanā nav ņemti vērā politiski apsvērumi. Viņa arī izvairījās no atbildes uz jautājumu, vai Sarkozī piedalīsies nākamgad paredzēto prezidenta vēlēšanu kampaņā, un sacīja, ka pati nepiedalīsies šādā kampaņā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ievainotais Slovākijas premjerministrs spēj runāt

Ievainotais Slovākijas premjerministrs Roberts Fico spēj runāt, bet ir noguris un joprojām atradās ļoti smagā stāvoklī, pēc sava sabiedrotā apmeklējuma slimnīcā pavēstīja jaunievēlētais S...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits