Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

LNT: Šveicē ar cirvi cilvēkiem uzbrukušais latvietis pārvests uz cietumu

17 gadus vecais Latvijas pilsonis Aleksandrs, kurš pirms nedēļas Šveicē ar cirvi ievainoja astoņus cilvēkus, tostarp zīdaini, šobrīd no slimnīcas pārvests uz Šveices ziemeļos esošo Sanktgallenes kantona cietumu, ceturtdien vēstīja raidījums LNT Ziņas.


Kā raidījumu informēja Šveices policijā, jaunietis pirmstiesas apcietinājumā tiks paturēts līdz janvārim, kad viņam paredzēta tiesa. Šobrīd ar uzbrucēju strādā psihologi. Policija arī norāda, ka izmeklēšanas procesā noskaidrots, ka jaunietis savus upurus izraudzījies nejauši un šim uzbrukumam nav nekādu saistību ar teroristu organizācijām. Visi ievainotie šobrīd ir izrakstīti no ārstniecības iestādēm, taču viņiem tiek nodrošināta turpmāka rehabilitācija.
 
Kā ziņots, 17 gadus vecais Aleksandrs 23. oktobra vakarā Šveices ziemeļos, Sanktgallenes kantona Flumsas ciemata galvenajā laukumā ar cirvi uzbruka vairākiem cilvēkiem. Pēc tam viņš aizbēga zagtā automašīnā, ar kuru avarēja, ietriecoties kokā. Tad uzbrucējs izkāpa no automobiļa un ar cirvi ievainoja vairākus cilvēkus degvielas uzpildes stacijas veikalā. Uzbrucējs nav iepriekš sodīts, taču šogad par viņu saņemtas divas sūdzības. Jaunietim bijušas vardarbīgas fantāzijas un ar viņu strādājuši psihologi.
 

Top komentāri

latviete
l
Nu labi, ja nu gribas visus Latvijas pilsoņus nodēvēt par latviešiem, to var darīt. Šaubos gan, vai krievi paši to atbalsta un vēlas.
jautājums
j
Kopš kura laika Aleksandrs ir kļuvis par latvieti?
precizējiet
p
Tas, ka viņš no Latvijas, vēl nenozīmē, ka ir latvietis. Tā ēlertes laiku Diena, atbilstoši sorosītu latvofobiskajai ideoloģijai, latviešiem centās pierakstīt visus noziegumus. Vai nekas nebūtu mainījies?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits