Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Viens no Kanādas slaktiņā aizdomās turētajiem brāļiem atrasts miris, otrs bēguļo

Viens no diviem brāļiem, kas tiek turēti aizdomās par 10 cilvēku noduršanu un 18 ievainošanu svētdien Kanādas provincē Saskačevanā notikušajos uzbrukumos, ir atrasts miris, bet otrs vēl bēguļo, pirmdien paziņoja policija.

Uzbrukumi, kas tika izdarīti 13 vietās indiāņu rezervātā un Veldonas ciemā, ir viens no upuru skaita ziņā lielākajiem masu vardarbības incidentiem Kanādā. 

Policija kopš svētdienas rīta meklēja Saskačevanā un divās kaimiņu provincēs abus aizdomās turētos - 30 gadus veco Mailsu Sandersonu un 31 gadu veco Demjenu Sandersonu.

Demjena Sandersona līķis pirmdienas pēcpusdienā tika atrasts netālu no mājas indiāņu rezervāta teritorijā. Līķim bija "redzami ievainojumi", kas nebija paša izdarīti, preses konferencē paziņoja federālās policijas pārstāve. 

Policija pieļāva iespējamību, ka Demjenu Sandersonu var būt nogalinājis viņa brālis Mailss, kurš vēl bēguļo, bet var būt ievainots. Robežsargi ir brīdināti, ka Mailss Sandersons varētu mēģināt aizbēgt uz ASV.

Mailss Sandersons kopš maija tika meklēts par nosacītas atbrīvošanas nosacījumu pārkāpšanu. Viņš bija izcietis daļu no piecu gadu cietumsoda par miesas bojājumu nodarīšanu un laupīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits