Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Spēcīgā turbulencē Aeroflot reisā virs Taizemes cietuši 27 cilvēki

Vismaz 27 pasažieri ievainoti, kad Krievijas nacionālās lidsabiedrības Aeroflot reisa no Maskavas un Bangkoku lidmašīna pēkšņi nonāca spēcīgā turbulencē , pirmdien paziņoja amatpersonas.

Lidmašīna neilgi pirms nolaišanās pirmdienas naktī nonāca spēcīgā skaidru debesu turbulencē, kad nav mākoņu, kas brīdinātu par iespējamo satricinājumu, paziņoja Aeroflot.

Krievijas vēstniecības Bangkokā pārstāvis Deniss Antonjuks informēja, ka negadījumā cietuši 24 Krievijas pilsoņi un trīs Taizemes pilsoņi. Viņš piebilda, ka ārstēšanos slimnīcā turpina 15 Krievijas pilsoņi un divi Taizemes pilsoņi.

Vēstniecības konsulārās daļas vadītājs Vladimirs Sosnovs ziņu aģentūrai RIA Novosti sacīja, ka vairākiem cietušajiem tiek veikta operācija, bet precīzu skaitu viņš nevarēja nosaukt. Viņš gan piebilda, ka neviena ievainotā dzīvība nav apdraudēta.

Taizeme ir iecienīts Krievijas tūristu galamērķis. Pirms dažiem gadiem tūristu skaits samazinājās saistībā ar Krievijas rubļa kursa kritumu, bet tagad tas atkal ir atjaunojies iepriekšējā līmenī.

Pērn nedaudz vairāk kā viens miljons Krievijas pilsoņu apmeklēja Taizemi, galvenokārt izvēloties pludmales kūrortus valsts dienvidos.

 

Top komentāri

Ab
A
Paldies Dievam, ka pilotiem izdevās veiksmīgi sasniegt gala mērķi.
Neilgi pirms nolaišanās
N
27 pilsoņi nebija piesprādzējušies. Interesanti.
Raimonds
R
Lainukas, bet Aireflot kompanijas lidmasinas ir loti, loti labs servis, labi baro un ir loti laipna apkalposana, atskiriba no pretigas,alkatigas AirBaltik kompanijas, kura pardod biletes par loti, loti dargu cenu un apkalposana, kurai butu jabut biletes cena, tiek veikta par papildus maksu. Aicinu visus ES iedzivotajus neizmantot sos pretigo AirBaltika lidojumu kompaniju kamer ta nebus atjaunojusi (sie pakalpojumi tika iznemti kad naftas barels maksaja 150 dolari) standarta pakalpojumus kadi ir ieklauti biletes cena, tas ir, ediens, dzerieni.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izraēla pauž vilšanos par Baidena brīdinājumiem

Izraēlas vēstnieks ANO ceturtdien paudis vilšanos par ASV prezidenta Džo Baidena draudiem pārtraukt noteiktas ieroču piegādes Izraēlai, ja tā uzbruks Rafahas pilsētai Gazas joslas dienvidos.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits