Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Puskailas aktīvistes Milānā aicina nebalsot par Berluskoni

Svētdien, Itālijas parlamenta vēlēšanu pirmajā dienā, trīs puskailas feministes no organizācijas "Femen" sarīkojušas skaļu protesta akciju pie balsošanas iecirkņa Milānā, kad tur ieradies bijušais premjerministrs Silvio Berluskoni.

Jaunās sievietes izlauzušās caur žurnālistu rindām pie kādā skolā iekārtotā iecirkņa un, neraugoties uz nemīlīgo laiku un slapjo sniegu, atkailinājušas ķermeņa augšdaļu, atsedzot uz muguras un krūtīm uzkrāsotos uzrakstus "Basta Berlusconi" ("Diezgan šā Berluskoni"), taču policisti drīz vien viņas aizvilkuši projām. Kā spriež aculiecinieki, protestētājas varētu būt bijušas divas ukrainietes un viena francūziete.

"Trīs "Femen" sekstrēmistes sarīkojušas uzbrukumu šim idiotam Berluskoni brīdī, kad viņš taisījās balsot," grupējums paziņojis savā interneta vietnē, dēvējot skandālu vajāto politiķi par "netīru izvirtuli" un aicinot Itāliju "nebalsot par tādu, kam vieta cietumā".
Sabiedriskās domas aptaujas liek domāt, ka Berluskoni pārstāvētā centriski labējā partiju apvienība ierindosies otrajā vietā aiz kreisi centriskās koalīcijas. Kā ziņots, bijušais premjers apsūdzēts gan par krāpšanos ar nodokļiem, gan par sakariem ar mazgadīgu marokāņu dejotāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins: Nav plānu ieņemt Harkivu

Krievijai šobrīd nav plānu ieņemt Harkivu, piektdien, atrodoties vizītē Ķīnā, apgalvoja Krievijas diktators Vladimirs Putins.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits