Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Princis Viljams un Ketrina dzīvos princeses Diānas pilī

Princis Viljams un viņa jaunā sieva Ketrina tuvāko mēnešu laikā apmetīsies uz dzīvi Kensingtonas pilī, kurā Viljams agrāk dzīvoja kopā ar savu māti princesi Diānu, svētdien paziņoja Sentdžeimsas pils.

Viljams un viņa brālis princis Harijs dzīvoja Kensingtonas pilī pēc vecāku šķiršanās 1996.gadā, bet jaunlaulāto pāris pārcelsies uz citu īpašumu pils teritorijā.

"Mēs varam apstiprināt, ka īpašums Kensingtonas pilī uz laiku kļūs par Kembridžas hercoga un hercogienes oficiālo Londonas rezidenci," ziņoja karaļnama pārstāvis.

Jau ziņots, ka prinča Viljama kāzu dienā karaliene Elizabete II viņam piešķīra Kembridžas hercoga titulu, kuru pēc kāzām automātiski saņēma arī viņa sieva.

"Joprojām tiek apsvērtas vairākas iespējas ilgtermiņa risinājumam. Pāra galvenās mājas joprojām būs viņu nams Englsi, un viņu Saimniecības birojs arī turpmāk atradīsies Sentdžeimsas pilī," piebilda pils pārstāvis.

Pašreiz princis Viljams un viņa sieva dzīvo Ziemeļvelsas salā Englsi, kur princis dien Karaliskajos gaisa spēkos (RAF) kā meklēšanas un glābšanas helikoptera pilots.

28 gadus vecais Viljams ir otrais rindā uz karalistes troni, tostarp oficiālās valsts galvas lomu Kanādā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits