Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Gruziju pirms vēlēšanām satricina seksa video skandāls

Gruziju tikai dažus mēnešus pirms parlamenta vēlēšanām satricinājis politisks skandāls, kuru izraisījusi opozīcijas politiķes seksa video nenākšana tīmeklī, turklāt arī citiem politiķiem izteikti draudi, ka viņus varētu piemeklēt līdzīgs liktenis.

Slepeni uzfilmētajā seksa video, kas piektdien ievietots tīmekļa vietnē YouTube, redzama, kā noprotams, opozīcijas Brīvo demokrātu partijas līdere un kāds vīrietis, kas nav pazīstamās politiķes dzīvesbiedrs.

Prorietumnieciskā partija apstiprināja, ka video redzamā persona ir šī politiskā spēka rindās. Tiesa gan, partijas paziņojumā nav minēts nedz personas dzimums, nedz vārds.

Gruzijas politiskā elite saņēma vēl vienu triecienu pirmdien, kad tika publicēts jauns seksa video, kurā redzami vairāki cilvēki, kurus, tiesa gan, nav iespējams identificēt.

Šajā videoierakstā trim varas un opozīcijas politiķiem, kā arī kādai žurnālistei pieprasīts izbeigt profesionālo darbību. Pretējā gadījumā par viņu privāto dzīvi uzzinās plaša sabiedrība, draud video autori.

Pirmdien tīmekļa lietotājiem Gruzijā uz laiku bija bloķēta piekļuve YouTube.

Premjerministrs Giorgi Kvirikašvili nosodīja seksa video parādīšanos, to dēvējot par "triecienu valstij" un "visas sabiedrības šantažēšanu".

"Es apsolu - lai arī kas šos ierakstus filmējis un izplatījis, jūs tiksiet saukti pie atbildības pēc visas likuma bardzības," pēc pirmā video parādīšanās svētdien sacīja premjers.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Baltijas valstis

    Vairāk Baltijas valstis


    Eiropa

    Vairāk Eiropa


    ASV

    Vairāk ASV


    Krievija

    Vairāk Krievija


    Tuvie austrumi

    Vairāk Tuvie austrumi


    Cits

    Vairāk Cits