Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

AAE tiesa par kailfoto publicēšanu internetā piespriež sievietei cietumsodu

Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) galvaspilsētas Abu Dabi apelāciju tiesa atstājusi spēkā krimināltiesas spriedumu, atbilstoši kuram kādai valsts iedzīvotajai tika piespriests trīs mēnešus ilgs cietumsods par „nepieklājīgu” savu fotogrāfiju publiskošanu internetā, vēsta Newsru Israel, atsaucoties uz AAE plašsaziņas līdzekļiem.

Kā atzīmē interneta izdevums emirates247.com, runa ir par kādu valsts ierēdni, kura nesen šķīrusies no vīra. Izdevums norāda, ka tieši sievietes kailfoto nonākšana tīklā kļuvusi par iemeslu ģimenes lietu tiesas lēmumam šķirt laulību par labi vīram, atļaujot šķiršanos bez kompensācijas izmaksas. Vīrietis vērsās tiesā, pieprasot šķirt viņa laulību sievieti, kura publicē savas erotiskās fotogrāfijas pornogrāfiska satura interneta vietnēs.

Tika veikta izmeklēšana, kas nonāca pie secinājuma, ka kopumā tīklā parādījušās 14 sievietes kailfoto. Piecas no fotogrāfijām gan atzītas par viltotām, tomēr deviņi attēli bija īsti. Sākotnēji sieviete apgalvoja, ka fotogrāfijas ar mobilo tālruni uzņēmis viņas vīrs, pie kam atrodoties alkoholiska reibuma stāvoklī, kurš pēc tam izmantojis uzņēmumus, lai atbrīvotos no viņas, atņemtu aizbildniecību pār bērniem un tiesības uz kompensāciju un alimentiem.

Kad apelāciju tiesa pievērsa sievietes uzmanību faktam, ka fotogrāfijās viņa neizskatās iebaidīta, pretojošās vai negaidot pārsteigta, kā arī, ka vairākas fotogrāfijas viņa acīmredzami uzņēmusi pati, apsūdzētā mainīja liecības, paziņojot, ka fotografējusies pēc vīra prasības, kurš licis nosūtīt viņam tādas fotogrāfijas, brīžos, kad „ilgojies” pēc sievas. Tiesa tomēr noraidīja arī šo argumentu, norādot, ka laulātais draugs nav lūdzis sievai ievietot tās kailfoto „nepieklājīga satura” interneta vietnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins: Nav plānu ieņemt Harkivu

Krievijai šobrīd nav plānu ieņemt Harkivu, piektdien, atrodoties vizītē Ķīnā, apgalvoja Krievijas diktators Vladimirs Putins.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits