Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Wizz Air uz laiku pārtrauc lidojumus uz Itāliju un Izraēlu

Saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību Ungārijas zemo cenu lidsabiedrība Wizz Air no otrdienas līdz 3.aprīlim pārtrauc lidojumus visos Itālijas maršrutos, bet no 12.marta tiks pārtraukti lidojumi uz Izraēlu, informēja lidsabiedrības pārstāvji.

Kā ziņots, Wizz Air no Rīgas piedāvā lidojumus uz Bari Itālijā, Kā arī Telavivu un Eilatu Izraēlā.

Saistībā ar Itālijas premjerministra izziņoto karantīnu valstī Wizz Air pārtrauc lidojumus uz Itālijas pilsētām Algēro, Bari, Boloņu, Katāniju, Milānu Bergamo, Milānu Malpensu, Neapoli, Pizu, Romu Čampīno, Romu Fjumičīno, Turīnu, Venēciju Trevizo, Veronu.

Tāpat saistībā ar Izraēlas valsts iestāžu izsludināto 14 dienu karantīnu visiem ieceļojošajiem pasažieriem, lai ierobežotu Covid-19 uzliesmojumu, tiks pārtraukti lidojumi uz Telavivu un Eilatu Izraēlā. Lidojumi no Rīgas, Viļņas, Katovices, Krakovas un Varšavas, Vīnes, Sofijas un Varnas, Budapeštas un Debrecenas, Bukarestes, Klužas-Napokas, Jasiem, Sibiu un Timišoaras, Londonas Lūtonas uz Telavivu un Eilatu tiks pārtraukti līdz 23.martam ieskaitot.

Pasažieri, kuru lidojumus ietekmē šīs pārmaiņas un kas ir iegādājušies biļetes tieši vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības mobilajā lietotnē, tiks automātiski informēti ar e-vēstuli, kurā tiek piedāvāta bezmaksas atkārtota iegāde, sākotnējās maksas pilna atmaksa vai 120% atmaksa lidsabiedrības kredītā.

Savukārt pasažieriem, kas iegādājušies biļetes caur tūrisma aģentūrām, tostarp tiešsaistes tūrisma aģentūrām, ir jāsazinās ar uzņēmumu, kurā ir pirktas biļetes.

Wizz Air pašlaik ekspluatē 104 lidmašīnas Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 142 galamērķus 44 valstīs. Wizz Air akcijas kotē Londonas fondu biržā.

 

Top komentāri

jautājums
j
Vai Izraēla un Itālija vairs nelaiž Wizz Air iekšā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits