Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Deps gandarīts par zvērināto lēmumu neslavas celšanas prāvā, Hērda bēdu sagrauta

ASV kino aktieris Džonijs Deps trešdien pauda gandarījumu par ASV zvērināto lēmumu prāvā par neslavas celšanu, kurā tika izskatītas Depa un viņa bijušās sievas Emberas Hērdas savstarpējās apsūdzības par vardarbību ģimenē.

Kā sacīja Deps, zvērinātie "atdeva man atpakaļ manu dzīvi", strīdā ar Hērdu nostājoties viņa pusē.

Zvērinātie pēc sešas nedēļas ilgušās prāvas nosprieda, ka Deps un Hērda viens otram cēluši neslavu, vienlaikus nospriežot, ka Depam naudas izteiksmē pienākas ievērojami lielāka kompensācija.

Deps spriedumu svinēja kā savu uzvaru, savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie vienbalsīgi nolēma, ka Hērda ir vainīga visos trīs punktos par neslavas celšanu Depam, kā arī nolēma, ka Depam ir jāsaņem desmit miljoni dolāri kā kompensācija par zaudējumiem un pieci miljoni soda sankciju formā.

Tā kā Virdžīnijas štatā soda sankciju griesti ir 350 000 dolāru, kopējā atlīdzība būs 10,35 miljoni dolāru.

Zvērinātie nosliecās par labu Hērdai tikai vienā no trim pretprasību punktiem, ko viņa bija izvirzījusi pret Depu, un arī viņai piešķīra kompensāciju par zaudējumiem, tiesa gan, krietni mazākā apjomā - vien divus miljonus dolāru.

Deps iesniedza tiesā prasību pret Hērdu saistībā ar viņas 2018.gada rakstu avīzē "Washington Post", kurā Hērda raksturoja sevi kā "publisku personu, kas reprezentē vardarbību ģimenē".

Hērda Depu neminēja vārdā, tomēr Deps Hērdu iesūdzēja tiesā par viņas paustajām norādēm, ka viņš ģimenes attiecībās bijis vardarbīgs, un pieprasīja 50 miljonus dolāru lielu kompensāciju.

Hērda pretprasībā pieprasīja 100 miljonus dolāru, apgalvojot, ka viņai neslavu cēlis Depa advokāts Adams Valdmens, kas laikrakstam "Daily Mail" sacījis, ka apgalvojumi par vardarbību ģimenē ir "krāpšana".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits