Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ziemassvētkos vilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika

Ziemassvētkos 24., 25. un 26.decembrī elektrovilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt dīzeļvilcienu grafikā ir noteiktas izmaiņas 25. un 26.decembrī, aģentūru LETA informēja AS Pasažieru vilciens pārstāvji.

Svētdien, 25.decembrī, ir atcelti pieci dīzeļvilcieni, savukārt pirmdien, 26.decembrī, ir atcelti desmit dīzeļvilcieni, to vietā norīkojot septiņus citus.

Pieskaņojoties garo brīvdienu atpūtas paradumiem, atsevišķi dīzeļvilcienu reisi, piemēram, reisi maršrutā Rīga-Liepāja un Rīga-Gulbene svētdien, 25.decembrī, ir atcelti, bet ieplānoti pirmdien, 26.decembrī. 

"Pasažieru vilciena" tīmekļa vietnē un mobilajā lietotnē publicētajā vilcienu kustības sarakstā, kurā ir redzams plānojums 10 dienas uz priekšu, jau ir ietvertas visas aktuālās izmaiņas.

Jau vēstīts, ka šogad deviņos mēnešos uzņēmuma apgrozījums bija 37,146 miljoni eiro, bet peļņa pirms uzņēmumu ienākuma nodokļa bija 579 717 eiro. Savukārt 2021.gadā "Pasažieru vilciens" strādāja ar 44,13 miljonu eiro apgrozījumu, bet uzņēmuma peļņa bija 591 000 eiro.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas