Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ziemassvētkos sola ļoti stipru salu

Sinoptiķi prognozē, ka šogad Ziemassvētki būs ļoti auksti - vietām gaidāms bargs sals līdz pat mīnus 28 grādiem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sinoptiķi sola, ka nakts no otrdienas uz trešdienu būs vēl aukstāka par iepriekšējo - gaisa temperatūra ziemeļaustrumu rajonos var nokristies līdz -20 grādiem. Arī trešdiena būs auksta - no -8 līdz -13 grādiem rietumu rajonos, un no -13 līdz -16 grādiem austrumos.

Lai gan turpmākajās dienās sals nedaudz mazināsies, no jauna tas spēkā pieņemsies jau svētdien un nākamās nedēļas sākumā. Virs Latvijas atradīsies anticiklona centrs - nokrišņi nav gaidāmi, debesis skaidrosies, bet naktī uz 24.decembri un 25.decembri atsevišķos rajonos termometra stabiņš noslīdēs līdz pat mīnus 25 līdz mīnus 28 grādu atzīmēm. Visbargākais sals gaidāms Vidzemē un Latgalē.

Pašreizējās prognozes liecina, ka sals mazināties sāks jau 26.decembrī, īpaši Kurzemes pusē, tomēr atkusnis nav gaidāms.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas