Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ziemas prieku baudītājiem atvērtas vairākas trases un kalni

Jaunā gada dienā ziemas prieku baudītājiem atvērtas vairākas trases un kalni, liecina ziemas prieku portāla slalom.lv un slēpošanas trašu un kalnu mājaslapās publicētā informācija.

Atvērto kalnu vidū ir Žagarkalns, Milzkalns, Riekstu kalns, Ozolkalns, Reiņa trase, Kamparkalns, Kordes trase, Kaķīškalns un Lemberga hūte.

Šodien Žagarkalnā atvērtas Cīruļkalna abas puses ar diviem pacēlājiem, Iesācēju kalns, kā arī Žagarkalns-1 nogāze. Pieejami ir visi kalna servisi, ieskaitot instruktoru pakalpojumus. Rīt no rīta tiks atvērts Skolnieku kalnsŽagarkalns šodien darbojas no plkst.12 līdz 23.

Kā liecina informācija Milzkalna mājaslapā, apmeklētājiem no šodienas plkst.12 ir atvērta Fischer Sporta trase, trešā un ceturtā trase ar pirmo, otro un astoto pacēlāju, kā arī atvērts Iesācēju kalniņš. Šodien Milzkalns strādās līdz plkst.24. Kalnā tiek turpināta sniega ražošana, lai pakāpeniski tiktu atvērtas arī citas trases.

Riekstu kalns šodien darbosies līdz plkst.23, bet Ozolkalns - līdz plkst.21.

Ziemas prieku baudītājiem Rīgā šodien ir iespēja slēpot Uzvaras parka izveidotajā apļa trasē 400 metru garumā, aģentūrai LETA teica Uzvaras parka trases pārstāvis Jurģis Grants.

Viņš prognozēja, ka Uzvaras parka slēpošanas trase pilnā garumā (1250 metri) varētu būt pieejama nākamās nedēļas vidū. Taču tas būs iespējams, ja Latvijā saglabāsies sals.

Kā liecina paziņojums Mežaparka estrādē esošā Rīgas sniega parka mājaslapā, pirmo kameršļūkšanas trasi un slidotavu plānots atvērt rīt, 2.janvārī. Slidu noma gan vēl nebūs pieejama. Par jaunumiem vēl ziņos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas