Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zaudējumu segšanai transporta jomā plāno novirzīt 13 miljonus eiro

Zaudējumu segšanai transporta jomā plāno novirzīt 13 miljonus eiro, ceturtdien vienojusies finanšu ministra Jāņa Reira (JV) vadītā darba grupa uzņēmēju un nodarbināto atbalstam.

Finanšu ministrija informēja, ka darba grupa atbalstīja no valsts budžeta programmas Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem piešķirt Satiksmes ministrijai (SM) 13 028 675 eiro.

No minētās summas 1 576 756 eiro plānots novirzīt, lai kompensētu reģionālās nozīmes pārvadājumos ar autobusiem un vilcieniem nesegtos kompensējamos zaudējumus 2020.gadā.

Savukārt 11 450 695 eiro plānots novirzīt, lai kompensētu reģionālās nozīmes pārvadājumos ar autobusiem un vilcieniem radušos zaudējumus. Līdzekļi tiks piešķirti par zaudējumiem, kas radušies saistībā ar ārkārtējās situācijas Covid-19 infekcijas izplatības rezultātā noteiktajiem drošības un sociālās distancēšanās pasākumiem sabiedriskajā transportā, kā arī ārkārtējās situācijas seku mazināšanai 2021.gada pirmajā pusgadā.

Savukārt 1224 eiro tiks piešķirti, lai kompensētu Autotransporta direkcijai izdevumus saistībā ar pasažieru pārvadājumu pakalpojumu nodrošināšanu personām, kas ierodas no ārvalstīm ar repatriācijas reisiem.

Gala lēmums par finansējuma piešķiršanu būs jāpieņem Ministru kabinetam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas