Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 8. novembris
Agra, Aleksandra

Veikalos masveidā tiek ievesta Spānijas cūkgaļa, radot vietējās cūkgaļas deficītu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu, lūk!
N
Krievi piekakā visus portālus.
domashom
d
Недавно обнаружили что причиной раковых опухолей и 93% смертельных болезней - паразиты и токсины внутри нас!я вот почистила организм от всяких токсинов и паразитов.После курса очистки у меня исчезли круги под глазами, ушла хроничная усталость и улучшился аппетит, я стала высыпаться и меньше уставать, а так же иcчезли боли в голове и в суставах, в общем я стала выглядеть моложе и здоровее.Вот почитайте чем грозит пренебрежение очищением -- http://vkk.me/medicom
Senais
S
Mūsdienu žurnālisti kaut kā cieš no erudīcijas deficīta, kā šīs ziņas autors, kurš lāgā nezina ko nozīmē vārds - deficīts.
Igors
I
Vai tad nav redzams, ka mūsu valstī ekonomiku lielā mērā nosaka tirgoņi - viņi šeit nosaka, ko mums būs pirkt, ko mums būs ēst un t.t. Visas šīs runas par patriotismu ir veltīgas - viņus interesē tikai viens - pēc iespējas lētāk dabūt un pēc iespējas dārgāk pārdot - tam veltītas viņu pūles, bieži vien izmantojot paņēmienus, kas balansē uz likumības robežas, nerunājot jau nemaz par morāli, ētiku un patriotismu.
Es
E
Pārsteigta par komentāriem. Domāju, ka tagad nabaga spāņu cūciņas aprunās ka ausis tūtiņā sagriezīsies, bet nekā. Es jau vasarā, kad biju Latvijā un veikalā nopirku cūkas gaļu, pabrīnījos, ka tik tālu no Spānijas ceļojusi, bet nospriedu, ka tas saistīts ar to cūku mēri un kad mēris vairs nebūs, tad jau atkal cūkkopība zels un plauks Latvijā. Ēdiet, ēdiet spāņu cūciņas, tās ir smukas un veselas un te Spānijā daudz neapēd, jo musulmaņi cūkgaļu neēd.
nu nu
n
eiropas regulas nosaka, ko būs ēst un kā būs turēt cūkas rūpnieciskajās fermās, tāpat tās nosaka, kā būs turēt cūkas bioloģiskajās fermās, tā ka nav pilnīgi nekādas strapības, vai tā cūka ir no latvijas, spānijas vai vācijas. atšķirība vienīgi cenā. bet mums te to pasniedz tā, it kā vietējās cūkas barotu nevis ar sintētisku kombikormu, bet vārītiem kartupeļiem un piena samazgām.
Pensis
P
Lejniece arī sacīja, ka Spānija saskaņā ar Eiropas Komisijas datiem ir viena no Eiropā lielākajām antibiotiku patērētājām cūkkopības nozarē. Vai tad mums PVD nav? Ja laboratorijā konstatē ka antibiotiku līmenis gaļā pārsniedz pieļaujamās normas, tad gaļu izņem un iznīcina. Ja ne, tad klusējot pērkam lētāko un ēdam, jo: 1. Paši pieļāvām ka tiek iznīcināti mazie pārtikas veikali, līdz ar to vietējie mazie ražotāji nevar tirgot savu produkciju. 2. Vai rūpnieciski, lielfermā ražota Spānijas cūkgaļa atšķiras no dāņa Latvijas fermā ražotas cūkgaļas? Tehnoloģija atbilstoša ES prasībām ir viena, labturības noteikumi vienādi, vienīgi spāņu cūkas mazliet vairāk nosauļojušās.
bet ja poļi var lētāk?
b
par to poļu cūkgaļu, jā rimi ķēdē to pamatā vien tirgo, citos neesmu ieverojis, bet ir šausmigs bet!!!!! tieši tāda pat cūkgaļa polijā lielveikalā Tesko nopērkama uz atlaidi pa 1,65 eiro kilogramā, kamer mums rimiti tas pats ražotajs, (iepakojums ta nodod) un uzatlaidi reti kad zem 3 eiro nokrīt. jūtat mūsejo alkatibas līmeni
Valdemārs Felsbergs
V
Ir visupirms jānoskaidro kāda kvalitāte ir Spānijas vai Latvijas cūkgaļai, un tad jānāk ar ieteikumiem, kuru pirkt. Es, piemēram, labprāt ēdu sierus no Polijas vai Lietuvas, bet ne par kādu naudu nepirktu bezgaršīgo, vai pārāk sāļo un ķepīgo Latvijas sieru, kuru šķēlēs griežot, tas pie naža līp. Protams, ir gan šā un tā, bet Latvijas siers - vissliktākais.
Latvijā
L
cūku fermas būvēt nedrīkst. Smird.
Nevajag aizmirst,
N
ka liellopu gaļa faktiski TIKAI no Polijas pienāk, jo Latvijas vēršu audzētāji to ārzemēm pārdod, jo Latvijā TĀDU cenu neviens maksāt negrib, bet iedzīvotāji, ja arī būtu patrioti, tādu cenu maksāt NESPĒJ. Ir taču sen laiks runāt patiesību un beigt melot, tos '''patriotizējot'''. VISU nosaka konjunktūra un peļņa, nevis patriotisms.
NEREDZU
N
kāda atšķirībai cūkgaļai no Spānijas, ar vietējo? Ja nu vienīgi, Spāniju iespējams cūku mēris neapdraud, un ražošanas izmaksas lētākas. Mēs, taču, labprāt pērkam un ēdam tik daudz spāņu produktu. Kaut vai izcilu garšīgi vītināto cūkas šķiņķi, ko Latvija pati neražo. Par Spānijas vīnu un olīvēm nemaz nerunājot. Man Latvijas vīns vienkārši negaršo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas