Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 66 posmos

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 66 posmos, un atsevišķās būvdarbu vietās ir pieaudzis pagaidu luksoforu skaits, aģentūru LETA informēja Latvijas valsts ceļi.

Bauskas šosejas remontdarbu zonā no Iecavas līdz Bauskai pagaidu luksoforu posmu skaits pieaudzis līdz trim, posma šķērsošana var aizņemt no 40 minūtēm līdz pat pusotrai stundai.

Vairāk luksoforu ir arī autoceļa Smiltene- Valka remontdarbu posmā no Valkas novada robežas līdz Valkai, kur ceļā vajadzēs stundu, bet autoceļa Ainaži- Matīši posmu no Alojas līdz Matīšiem un no Kanīšiem līdz Staicelei šķērsošanai jāparedz attiecīgi 40 un 30 minūtes.

Šonedēļ būvdarbi sāksies vēl divos autoceļa Rīga- Ērgļi posmos - no Ķeipenes līdz Taurupei un no krustojuma ar autoceļu Kliģene- Vecogre līdz Ērgļiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem šonedēļ ir uz Vidzemes šosejas pie Siguldas, kur pārvada pār dzelzceļu būvdarbu laikā satiksme ir novirzīta pa lokālu apbraucamo ceļu.

Līdz 2023.gada jūlijam ir slēgts Bauskas šosejas posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam. Satiksme notiek pa Ķekavas ielu paralēli Bauskas šosejai. Uz Bauskas šosejas darbi turpinās arī no Iecavas līdz Bauskai.

Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jaunolainei satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi, katrā virzienā ir viena braukšanas josla. Posma šķērsošanai nepieciešamas 20- 45 minūtes.

Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam četros posmos satiksmi regulē ar luksoforu vai satiksmes regulētāju palīdzību. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 50 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas