Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ugunsgrēkā Alūksnē gājis bojā cilvēks

Alūksnē ceturtdienas vakarā ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Īsi pirms pusnakts glābēji steidzās uz dzīvojamo māju Alūksnē, kur izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī deg dīvāns un sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā.

Degošajā dzīvoklī atrasts viens cietušais, kuram mediķi konstatēja nāvi. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējas pieci cilvēki.

Ceturtdienas vakarā glābēji arī devās uz Bauskas novada Iecavu, kur, notiekot eksplozijai, sabruka dzīvojamās mājas konstrukcijas - ārsiena, skurstenis un logi, kā arī aizdegās sadzīves mantas ēkā trīs kvadrātmetru platībā un cieta divi cilvēki.

Ugunsdzēsēji cilvēkus no ēkas izglāba un nodeva mediķiem.

Šogad dzēsti jau vairāk nekā 1300 kūlas ugunsgrēki. Aizvadītajā diennaktī platības ziņā lielākais kūlas ugunsgrēks izcēlies Dobeles novada Bērzes pagastā, kur pērnā zāle dega 5,5 hektāru platībā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 70 izsaukumus - 44 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem 21 bija kūlas un seši meža ugunsgrēki, 16 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas