Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Šonedēļ zvērināti advokāti visā Latvijā sniegs juridiskās konsultācijas par brīvu

Šonedēļ  individuāli praktizējoši advokāti un viņu palīgi visā Latvijā sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas, portālu Diena.lv informēja Latvijas Zvērinātu Advokātu padomē (ZAP). Bezmaksas juridiskās palīdzības dienas organizē ZAP par godu Advokatūras dienai 19. martā. Tradīcija sniegt bezmaksas juridiskās konsultācijas Advokatūras dienas ietvaros tiek iedibināta ar mērķi popularizēt zvērināta advokāta profesijas misiju - darboties sabiedrības interesēs, sniedzot tai efektīvu juridisko palīdzību.

Šogad bezmaksas konsultācijas sniedz vairāk nekā 20 zvērinātu advokātu biroji un vairāk nekā simts zvērināti advokāti un viņu palīgi visā Latvijā.

Saraksts ar zvērinātu advokātu birojiem, individuāli praktizējošiem zvērinātiem advokātiem un viņu palīgiem, advokātu kontaktinformācija un konsultāciju jomas pieejamas ZAP mājas lapā www.advokatura.lv, sadaļā Konsultācijas 11.-15. martā. Informācija izdrukātā veidā pieejama arī ZAP metodiskajā kabinetā Rīgā, Brīvības bulvārī 34.

Lai izmantotu bezmaksas juridiskās konsultācijas, iedzīvotāji tiek lūgti ar zvērinātu advokātu sazināties individuāli, lai vienotos par konsultācijas laiku un tiesību jomu, kurā konsultācija nepieciešama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas