Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šonedēļ Rīgā vizītē uzturēsies Baltkrievijas demokrātiskās kustības līdere Cihanouska

Šonedēļ, 8.jūnijā un 9.jūnijā Rīgā vizītē uzturēsies Baltkrievijas demokrātiskās kustības līdere Svjatlana Cihanouska, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

Vizītes laikā Cihanouska tiksies ar Valsts prezidentu Egilu Levitu, Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA) un Saeimas deputātiem. Plānota tikšanās arī ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV), ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (JV) un Rīgas mēru Mārtiņu Staķi (PP), kā arī ar bijušo Tautas frontes priekšsēdētāju Romualdu Ražuku.

Valsts kancelejā aģentūru LETA informēja, ka Kariņš ar Cihanousku tiksies trešdien, 8.jūnijā, plkst.13. Kariņš tikšanās laikā plāno pārrunāt aktuālo situāciju Baltkrievijā un Latvijas atbalstu tās pilsoniskajai sabiedrībai, kā arī Krievijas karu Ukrainā un tā ietekmi uz drošības situāciju reģionā.

Lai apmeklētu mediju programmā norādītās mediju iespējas Ministru kabinetā, nepieciešams pieteikties speciālajai akreditācijai.

Saeimā plānota Cihanouskas uzruna deputātiem.

Tāpat paredzēts, ka Baltkrievijas demokrātiskās kustības līdere apmeklēs Atbalsta centru Ukrainas iedzīvotājiem, Okupācijas muzeju, kā arī viesosies Ziemeļvalstu Ministru padomes birojā.

Latvija nav atzinusi 2020.gadā notikušās prezidenta vēlēšanas Baltkrievijā un kopā ar citām Eiropas Savienības dalībvalstīm pieprasa Baltkrievijai īstenot brīvas un demokrātiskas vēlēšanas. Tāpat Latvija atbalsta sankciju piemērošanu Baltkrievijas režīmam par tā atbalstu Krievijai karā pret Ukrainu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas