Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Šonakt uz laiku pārtraukta arī Citadeles internetbankas un bankomātu darbība

Jau trešdien, 1. janvārī, Latvijas oficiālā valūta būs eiro, tāpēc šonakt banka Citadele veiks bankomātu un SMS bankas pārslēgšanu uz eiro, kā arī turpināsies Citadeles internetbankas pārslēgšana uz jauno valūtu. Veicot pēdējos pārejas darbus, uzreiz pēc pusnakts būs pusstundu ilgs pārtraukums Citadeles bankomātu darbībā.

Uz laiku nebūs pieejama arī internetbanka un SMS banka, bet norēķināties ar maksājumu kartēm varēs bez pārtraukumiem, portāli Diena.lv informēja bankā. Plānots, ka bankomāti normālā režīmā sāks darboties jau pusstundas laikā, un bankomāti izdos jauno Latvijas valūtu – eiro. Sākotnēji Citadeles bankomāti izsniegs 10 un 20 nominālu eiro banknotes. Plānots, ka konta atlikumu eiro valūtā Citadeles bankomātos būs iespējams apskatīt 1.janvārī no plkst.7 rītā.Internetbankas darbība būs pārtraukta līdz 1.janvāra plkst.12 dienā. No 1.janvāra plkst.12 līdz 2.janvāra plkst.7 internetbanka atkal būs pieejama skatīšanās režīmā, un kontu atlikumi būs redzami eiro valūtā. Savukārt noguldījumi un kredīti internetbankā būs redzami no 2.janvāra plkst.7, kad internetbankas darbība tiks atjaunota pilnībā.Līdzīgi līdz 1.janvāra plkst.12 būs pārtraukums arī SMS bankas darbībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas