Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

SM: Īstenota lielākā daļa plānoto satiksmes drošības uzlabošanas projektu apdzīvotās vietās un Rīgā

Tuvojoties 2007.-2013.gada finanšu plānošanas perioda beigām, īstenota lielākā daļa projektu Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) aktivitātē Satiksmes drošības uzlabojumi apdzīvotās vietās un Rīgā.

Kā norāda Satiksmes ministrijā (SM), tās pārraudzības apakšaktivitātē Satiksmes drošības uzlabojumi apdzīvotās vietās ārpus Rīgas ir īstenoti visi pirmajā projektu iesniegumu atlases kārtā apstiprinātie projekti, kopumā 29.

No otrajā projektu iesniegumu atlasē apstiprinātajiem 54 projektu iesniegumiem pašreiz gandrīz pabeigti ir 52 projekti, viena projekta īstenošana turpināsies vēl šogad, bet viena projekta īstenošana ir pārtraukta būvniecības izmaksu pieauguma dēļ.

Savukārt apakšaktivitātē Satiksmes drošības uzlabojumi Rīgā pašreiz ir īstenoti trīs projekti, kuri tika apstiprināti pirmajā projektu iesniegumu atlasē. Kopumā tajā tika apstiprināti astoņi projekti. Plānots, ka atlikušos piecus projektus īstenos šogad. Pērn tika izsludināta arī apakšaktivitātes otrā kārta, kurā apstiprināja divus projektu iesniegumus - to īstenošana jau ir sākta, bet pabeigt šos projektus plānots 2015.gadā.

Aktivitātei Satiksmes drošības uzlabojumi apdzīvotās vietās un Rīgā pieejamais finansējums 2007.-2013.gada plānošanas periodā ir 18,34 miljoni latu, un šā gada pirmā ceturkšņa beigās apstiprināti projekti par 17,4 miljoniem latu jeb 94,8 % no kopumā paredzētās summas.

Minēto projektu uzraudzību veic SM sadarbības iestāde Centrālā finanšu un līgumu aģentūra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas