Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Septembrī uz ceļiem lielākais ātruma pārkāpums - 185 kilometri stundā

Septembrī par ātruma pārkāpumiem noformēti 6387 protokoli un lielākais ātrums konstatēts uz Ventspils šosejas, kad automašīnas vadītājs braucis ar ātrumu 185 kilometri stundā, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Iepriekšējā mēnesī lielākais ātruma pārkāpums fiksēts uz Ventspils šosejas virzienā uz Jūrmalu, kur Porsche šoferis braucis ar ātrumu 185 kilometri stundā. Minētajā vietā arī Toyota un BMW markas automašīnas traukušās ar attiecīgi 144 un 143 kilometriem stundā, lai gan atļautais ātrums tur ir līdz 90 kilometriem stundā.

Savukārt rekordu apdzīvotā vietā, kur atļautais ātrums ir līdz 50 kilometriem stundā, uzstādījis kāds BMW vadītājs, kurš braucis ar 129 kilometriem stundā.

Kopumā septembrī par ātruma pārkāpumiem sastādīti 6387 protokoli par kopējo summu 253 879 eiro. Protokoli sastādīti gan fiziskām, gan juridiskajām personām.

Pirmie jaunie stacionārie fotoradari darba režīmā sāka funkcionēt šogad 12.februārī. Jau martā radari fiksēja šogad lielāko atļautā braukšanas ātruma pārkāpumu - 210 kilometri stundā. Šis ātruma pārkāpums tika fiksēts uz autoceļa Tīnūži-Koknese, autovadītājam braucot pie BMW stūres.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas