Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saistībā ar streiku Vācijas lidostās piektdien lidostā Rīga atcelti 10 lidojumi

Saistībā ar streiku Vācijas lidostās piektdien no un uz Rīgas lidostu atcelti 10 reisi, noskaidrots lidostā Rīga.

Tostarp atcelti astoņi Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" reisi - "BT243" Rīga-Frankfurte, kas parasti no Rīgas izlido plkst.8.55, "BT244" Frankfurte-Rīga", kas parasti Rīgā ielido plkst.13.05, "BT245" Rīga-Frankfurte, kas parasti no Rīgas izlido plstk.17.10, un "BT246" Frankfurte-Rīga, kas Rīgā ielido plkst.22.25.

Tāpat atcelti "airBaltic" reisi "BT251" un "BT252" maršrutā Rīga-Hamburga, kas parasti no Rīgas izlido un ielido attiecīgi plkst.12.35 un 16.40.
 
Maršrutā Rīga-Minhene atcelti reisi "BT223", kas parasti no Rīgas izlido plkst.17.15, un "BT224", kas parasti Rīgā ielido plskt.22.20.
 
Tāpat piektdien atcelts Vācijas aviosabiedrības "Lufthansa" reiss "LH890" Frankfurte-Rīga, kas parasti Rīgā ielido plkst.14.10, un reiss "LH891" Rīga-Frankfurte, kas parasti no Rīgas izlido plkst.14.55.
Rīgas lidosta pasažierus aicina sazināties ar aviokompānijām, lai noskaidrotu iespējas nokļūt nepieciešamajos galamērķos.
Jau ziņots, ka arodbiedrības "Verdi" izsludinātā vienas dienas streika dēļ septiņās Vācijas nozīmīgākajās lidostās piektdien atcelti visi reisi. 
 
Streiks sākās ceturtdienas, 16.februāra, vakarā Hamburgas un Hannoveres lidostās. Vēlāk tam pievienojās arī Frankfurtes, Minhenes, Štutgartes, Brēmenes un Dortmundes lidostu darbinieki.
 
Septiņās lidostās tiek apkalpotas gandrīz divas trešdaļas Vācijas gaisa satiksmes pasažieru.
 
"Verdi" un civildienesta darbinieku asociācija "dbb" pieprasa algu paaugstināšanu par 10,5% jeb vismaz 500 eiro aptuveni 2,5 miljoniem darbinieku federālās valdības un vietējo pašvaldību dienestā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas